Okay Affligem heropent na opknapbeurt Het team van het Okay-filiaal in Affligem staat klaar om iedereen te verwelkomen. Foto: Tom Vierendeels

Okay Affligem weer open na grondige opknapbeurt

Het Okay-filiaal van Affligem heeft opnieuw de deuren geopend na een grondige opknapbeurt. De winkel werd omgevormd tot eentje van de nieuwste generatie. Nieuw is dat er een Collect&Go-afhaalpunt aanwezig is. Onder meer de broodhoek werd vernieuwd, de freshmart werd opgefrist, extra koelmeubels werden geplaatst en de kassa’s werden vernieuwd.

“Elke dag staat een toffe ploeg van 12 gemotiveerde medewerkers klaar om onze klanten te helpen in de vernieuwde winkel”, zegt store manager Jannick Vastenavondt. “En die klanten vinden nu een brede doorgang in de freshmart waar we ons aanbod fruit en groenten, zuivel, vlees, charcuterie, vis en kant-en-klare maaltijden aanbieden. En net buiten die freshmart plaatsen we extra koelmeubels met daarin een uitgebreid assortiment vlees-, vis- en veggiehapjes voor gezellige aperomomenten met familie of vrienden.”

“Ter plekke bakken we ook broden, koffiekoeken en broodjes af”, weet Vastenavondt. “Die zijn nu terug te vinden in de vernieuwde, overzichtelijke broodhoek. En ook de kassa’s kregen een opknapbeurt, zodat afrekenen vanaf nu nog sneller en vlotter kan verlopen. En tot slot kunnen klanten nu ook bij ons hun Collect&Go-boodschappen afhalen.”

Duurzaam

“Ook hier werd gestreefd naar een zo laag mogelijke milieu-impact”, klinkt het nog. “Bij Okay Affligem wordt geen gas of stookolie verbruikt en de milieuvriendelijke koeling van de winkel stoot 90 procent minder koolstofdioxide uit dan traditionele koelinstallaties. De vrijgekomen warmte van de koeling wordt bovendien gebruikt om de winkel te verwarmen. Tot slot wordt het regenwater opgevangen om vervolgens rustig de grond in te kunnen sijpelen zodat het rioleringssysteem ontlast wordt.”