Nieuws Vlaams-Brabant Horecaondernemer (45) overleden

Horecaondernemer (45) overleden

Horecaondernemer (45) overleden

AARSCHOT – De Aarschotse horecaondernemer Maarten Bollen is overleden. Maarten werd 45 jaar. 

Maarten Bollen was vooral bekend als medeoprichter en bezieler van het Brusselse restaurant Bar Bik (Brussels International Kitchen). In 2006 stampte hij samen met vennoot David Schulpen de horecazaak aan de KVS uit de grond.

Ondanks dat de zaak heel wat gasten trok, verzeilde de onderneming in 2018 in zwaar financieel weer. Op 12 juni van dat jaar werd het faillissement aangevraagd. Ongeveer een jaar eerder was Schulpen al uit de zaak gestapt.

In zijn thuishaven Aarschot startte Bollen in september vorig jaar een nieuwe horecazaak op: “AR NU”. De veertiger omschreef “AR NU” als een bar waar je tot rust komt. “Ik vind het belangrijk dat mensen terug wat meer in het hier en nu leven en de rust terugvinden”, liet Bollen destijds weten.

De redactie biedt familie en vrienden van Maarten haar blijk van medeleven aan in deze moeilijke tijden.

 

Reageer op dit bericht

Reacties

Bellens danny & A. 2022-01-08 23:18:35

amaai

Bellens danny & A. 2022-01-07 09:35:44

oprechte deelneming aan de familie

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

8 falingen

HAACHT/LUBBEEK/TIENEN/LEUVEN/DIEST - De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 8 bedrijven en zelfstandigen failliet verklaard.  Lees meer