Nieuws Vlaams-Brabant Ondernemer (53) overleden

Ondernemer (53) overleden

Wijlen Ludo Vandierendonck.

Ondernemer (53) overleden

HALLE/SINT-PIETERS-LEEUW – Ludo Vandierendonck, de gewezen uitbater van enkele fitnesszaken in Halle en Sint-Pieters-Leeuw, is om het leven gekomen bij een verkeersongeval met zijn motorfiets in het Waalse Rebecq. Vandierendonck werd 53 jaar en laat een vrouw en twee volwassen zonen na. 

Het ongeval gebeurde toen Vandierendonck met enkele vrienden na een motorrit huiswaarts keerde. In het Waalse Rebecq botste hij  tegen een stilstaande bestelwagen, waarna hij tegen een tweede voertuig terechtkwam. Ondanks alle hulp overleed de man ter plaatse aan zijn verwondingen.

Vandierendonck was in de streek een bekend figuur. Hij baatte verschillende fitnesszaken (oa. Quality Fitness en Hal Fit) uit maar die wereld had hij intussen verlaten. Op het moment van zijn overlijden was hij aan de slag in een rijschool maar het was zijn vurige wens om als zelfstandige opnieuw aan de slag te gaan met motorijschool Relax On Wheels.

Vandierendonck laat een vrouw en twee volwassen zonen na. De redactie brengt haar blijk van medeleven over aan familie en vrienden van Ludo. De uitvaart vond vorig weekend plaats.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Starter van de week: VIKI

AARSCHOT -  In Aarschot is het bedrijf VIKI van start gegaan. Het virtuele restaurantconcept van ondernemer Alexander Coumnas is onze… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.