Nieuws Vlaams Brabant Ondernemers verzamelen rond het meer

Ondernemers verzamelen rond het meer

Ondernemers verzamelen rond het meer

keerbergenIn Keerbergen zag een nieuw netwerk van ondernemers het levenslicht. Het business network kreeg de toepasselijke naam Keerbergen en Meer, met een verwijzing naar de bekende waterplas. In de regio wonen veel bedrijfsleiders maar blijkbaar kent niemand elkaar.

Het startschot van het nieuwe ondernemersnetwerk werd gegeven in De Witte Meren. Keerbergen en Meer steekt van wal met een driekoppig bestuur. Patrick Jansen van New Optics uit Keerbergen wordt de eerste voorzitter. Catherine De Preter van apotheker Salvia en huidinstituut SkynCare uit Keerbergen is ondervoorzitster. Isabel Van der Auwera van bouwonderneming Janssens uit het naburige Putte wordt secretaris en penningmeesteer.

Het netwerk neemt een vliegende start met dertig leden uit Rotselaar, Keerbergen, Tremelo en Aarschot. De werking overschrijdt de provinciegrens met ook leden uit Putte, Heist-op-den-Berg en Bonheiden.

“Ons hoofddoel is ondernemers samenbrengen en netwerken”, zegt voorzitter Jansen. “Door wekelijks met elkaar in contact te komen kunnen we eventuele problemen bij een ander bedrijf samen oplossen. We leven in een regio waar veel bedrijfsleiders wonen, maar niemand kent elkaar.”

In het netwerk zijn al diverse sectoren vertegenwoordigd. Architecten en advocaten vergaderen met tuinaannemers, schilders en wijnverkopers. Als een bepaalde activiteit vertegenwoordigd is, mag een concurrerende firma niet toetreden. Dat principe wordt bij hedendaagse netwerken steeds vaker gehanteerd.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Aarschot
Aarschot

Zweden nemen Centralpoint over

AARSCHOT - Het Zweedse online IT-bedrijf Dustin Group heeft sectorgenoot Centralpoint, met onder andere een vestiging op de Nieuwlandlaan in… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.