Ondernemers vinden weg naar KeyCar

KEYCARDe externe fleetmanager KeyCar is nu meer dan een jaar actief als onafhankelijk leasingadviseur in België. "We hebben onze start zeker niet gemist", zegt CEO Thijs Truijen. "We konden het voorbije jaar voor de Belgische ondernemer en wagendealer onze meerwaarde als onafhankelijk adviseur en extern fleetmanager al meermaals bewijzen."

Na de succesvolle uitbouw in Nederland, richt KeyCar zich meer op België, vanuit de vestiging in Aarschot. "Vooral de eenmanszaak, de kleinere KMO en de vrije beroeper leren KeyCar kennen en appreciëren als hun externe fleetmanager", zegt Truijen. "Voor deze ondernemingen en ondernemers is het immers niet altijd eenvoudig inzicht te krijgen in alle aspecten van leasing: financieel, fiscaal, technisch, administratief. Maar bovenal hebben ze zelf niet meteen toegang tot scherpe voorwaarden. KeyCar neemt deze problemen weg en weet voor iedere klant de wagenkost te reduceren. Twintig procent besparing is bij ons geen uitzondering."

"Ondernemingen kiezen voor ons omdat we onafhankelijk advies en scherpe offertes bieden", zegt Truijen. "Wij zijn echt een externe fleetmanager voor hen, want dat is een functie die bij eenmanszaken, kleinere kmo's en vrije beroepen niet bestaat."

Dit en volgend jaar hoopt KeyCar België samen met zijn partners verdere groei te realiseren op de Belgische leasemarkt. "We zullen dit vooral doen vanuit onze actiesite, waarbij we de tijdelijke Topdeals promoten. Dat zijn leasecontracten die heel interessant zijn voor de leaserijder, wegens fiscaliteit, uitrusting of looptijd. We kiezen ook resoluut voor operationele leasing als standaard offer."