Nieuws Vlaams Brabant Ontbijtclub Hageland verwelkomt Paul Verwilt

Ontbijtclub Hageland verwelkomt Paul Verwilt

made in kempen

Ontbijtclub Hageland verwelkomt Paul Verwilt

Ontbijtclub Hageland verwelkomt op donderdag 11 mei Paul Verwilt. De chief operating officer (coo) bij Mediahuis komt als gastspreker van dienst praten over de digitale transformatie van de mediagroep met vestiging in onder meer Groot-Bijgaarden (Dilbeek).

Ontbijtclub Hageland richt zich tot de ondernemer in het Hageland binnen de regio Diest, Aarschot, Tienen en Leuven. “Eenmaal per maand ontbijten we samen en verrijken we onze kennis met een voordracht van een of meerdere talentvolle sprekers”, zegt organisator Luc Meulemans.

Voor de deelnemers zijn er geen verplichtingen of kosten. “Wij verwachten alleen dat ze ondernemer, zaakvoerder of verantwoordelijke zijn van een bedrijf of aanverwante organisatie en nieuwsgierig naar bedrijfsgerichte informatie.” Meulemans is salesmanager bij Proximus-Spearit in Diest. Het autonoom bedrijf binnen de Proximus-groep organiseert de ontbijtsessies samen met partners Made in Vlaams-Brabant, Proximus, Dell EMC, UC Leuven-Limburg, , Voka Vlaams-Brabant en Winge Golf & Country Club.

De vijfde sessie van het jaar vindt plaats op 11 mei van 7.30 tot 9 uur. De voordracht handelt over digitale transformatie, getoetst aan Mediahuis. “Hoe moet een krantenuitgever veranderen om de digitale nieuwsconsument te blijven boeien? Want de tijd dat we tevreden waren met een dagelijkse papieren nieuwsbundel in de brievenbus is lang voorbij. Nieuws komt vandaag via allerlei kanalen. Welke waarde creëert Mediahuis voor wie? En hoe hebben ze hun organisatie daarvoor moeten veranderen? Hoe werken ze nu? Het antwoord op deze vragen komt van Paul Verwilt.”

Verwilt is al vier jaar coo bij Mediahuis. Hij is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en maakt deel uit van het uitvoerend comité. Mediahuis, met hoofdzetel in Antwerpen, geeft de kranten De Standaard, Het Belang van Limburg, Het Nieuwsblad en Gazet van Antwerpen uit.

De ontbijtsessie vindt plaats in Winge Golf & Country Club, Leuvensesteenweg 254 in Sint-Joris-Winge, deelgemeente van Tielt-Winge. Inschrijven via mail naar luc.meulemans@proximus-spearit.be.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Lubbeek
Lubbeek

Familiebedrijf opent office op Ibiza

LUBBEEK – Het Lindense familiebedrijf M&T (Muylaert & Theys), leverancier van relatiegeschenken, giveaways, marketing materiaal en promotietextiel, opent in april… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.