Nieuws Vlaams Brabant Ontbijtclub Hageland voortaan in Winge Golf & Countryclub

Ontbijtclub Hageland voortaan in Winge Golf & Countryclub

Ontbijtclub Hageland voortaan in Winge Golf & Countryclub

ONTBIJTCLUB HAGELANDDe Ontbijtclub Hageland heeft er een nieuwe structurele partner bij: de Winge Golf & Countryclub. Voortaan worden de ontbijtmeetings ook daar georganiseerd.

De eerste bijeenkomst van de Ontbijtclub Hageland dateert nog maar van oktober 2015. In enkele maanden tijd wist de club zich bijzonder populair te maken. Dat is zeker een opsteker voor Luc Meulemans van Proximus-Spearit nv die aan de wieg stond van de Ontbijtclub Hageland.

“We willen met de Ontbijtclub Hageland niet zomaar een businessclub zijn”, zegt Luc Meulemans. “We zijn een businessclub in die zin dat we ons richten tot de ondernemers in het Hageland binnen de regio Diest, Aarschot, Tienen en Leuven. Een keer per maand komen we samen om te ontbijten en onze kennis te verrijken met een voordracht van een talentvolle spreker. Anders dan bij de meeste andere clubs, hebben de ondernemers bij ons geen verplichtingen of kosten, alles is vrijblijvend.”

“Met de Winge Golf & Countryclub heeft de Ontbijtclub Hageland er een sterke structurele partner bij”, zegt Meulemans. “Dat impliceert dat we onze ontbijtsessies verhuizen naar het nieuwe clubhuis van de Winge Golf & Countryclub aan de  Leuvensesteenweg 254 in Sint-Joris-Winge, dicht bij het Gouden Kruispunt. Centraler tussen Leuven, Tienen, Aarschot en Diest kan je niet vinden.”

“Rudi Francken, Manager Winge Golf & Country Club, ziet de samenwerking met onze Ontbijtclub Hageland helemaal zitten”, zegt Meulemans, “hij zegde meteen toe voor heel 2016. Deze nieuwe moderne en ruime locatie is zeker een opsteker voor onze club.”

De eerste sessie van de Ontbijtclub Hageland op de nieuwe locatie vindt plaats op donderdag 14 januari van 7.30 tot 9.00 uur. Er wordt gestart met een uitgebreid ontbijt tot 8 uur. Daarna is de spreker Chris Cuppens ( Ad2Sales Management Sandler Training). Hij heeft het over  “Verkopen in 2016: Wat verandert er vanaf januari?”

Wie wil deelnemen aan de Ontbijtclub Hageland, kan inschrijven door te mailen naar luc.meulemans@proximus-spearit.be.

 

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Aarschot
Aarschot

Zweden nemen Centralpoint over

AARSCHOT - Het Zweedse online IT-bedrijf Dustin Group heeft sectorgenoot Centralpoint, met onder andere een vestiging op de Nieuwlandlaan in… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.