Nieuws Vlaams-Brabant ORA Machines is in rouw

ORA Machines is in rouw

Pieter Van Ballegooijen (rechts op de foto).

ORA Machines is in rouw

LEUVEN – ORA Machines, de technische onderneming die machines en randapparaten verkoopt, installeert en onderhoudt in de kunststofverwerkende industrie, meldt het overlijden van Managing Director Pieter van Ballegooijen. 

“Onverwachts moeten wij afscheid nemen van Pieter van Ballegooijen, Managing Director van ORA machines sinds 2015. Hij zal voor altijd in onze gedachten en herinneringen blijven”, luidt het bij het bedrijf. “Wij betuigen ons diepste medeleven aan zijn vrouw, zijn kinderen en de familie van Ballegooijen. Wij wensen hen veel sterkte. Wij willen onze collega’s in Heverlee en Amersfoort een hart onder de riem steken bij het verlies van Pieter, die altijd tussen zijn medewerkers stond.”

Pieter van Ballegooijen werd 54 jaar (1968°).

ORA Machines is een familiebedrijf dat in 1949 werd opgericht, en telt ongeveer 30 medewerkers. Het bedrijf is onder andere actief in de automotive & chemische sector, pharma, cosmetica, metaalverwerking en verpakkings-en voedingsindustrie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.