Nieuws Vlaams Brabant Ortec en Euromedix zijn de fitste bedrijven van Vlaams-Brabant

Ortec en Euromedix zijn de fitste bedrijven van Vlaams-Brabant

Ortec en Euromedix zijn de fitste bedrijven van Vlaams-Brabant

HetFitsteBedrijf-3Ortec en Euromedix zijn de fitste ondernemingen van Vlaams-Brabant. Zij zijn de laureaten van de wedstrijd “Het fitste bedrijf van Vlaams-Brabant”. Ortec uit Boortmeerbeek is een van de grootste aanbieders van optimalisatiesoftware en analyseoplossingen ter wereld. Euromedix is een consultingbedrijf, gevestigd aan de Vaartkom in Leuven.

De bedrijvencompetitie kende een ontknoping op Limburgse bodem. De deelnemende ondernemingen verzamelden in Lummen in de hoop met een award naar huis te keren. Daarbij werd rekening gehouden met de omvang van de firma’s.

De deelnemende bedrijven werkten gedurende twaalf weken aan een gezonde levensstijl”, zegt initiatiefnemer Wouter Goris. “Ortec (in de categorie grote bedrijven) en EuroMedix (in de categorie kleine bedrijven met minder dan vijftien medewerkers) boekten in die periode de grootste vooruitgang.”

“Het mooie aan de wedstrijd is dat het om evolutie gaat”, zegt Vincent Lemmens, CEO van Ortec. “Een beginnende jogger kan gedurende twaalf weken evenveel vooruitgang boeken als een marathonloper. Om elkaar aan te moedigen gooiden onze deelnemers met complimentjes voor elkaars prestaties.”

Volgens Wouter Goris draait de competitie om meer dan de eindoverwinning. “Steeds vaker zien bedrijven medewerkers uitvallen met een burn-out of andere gevolgen van een onevenwicht tussen werk en privé. Met onze bedrijvencompetitie spelen we in op dat probleem. De wedstrijd helpt werkgevers en werknemers gezonder te leven, zodat ze fysiek en mentaal beter presteren.”

De sterkhouder van Ready2improve kondigt al een editie 2017 aan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Diest, Holsbeek
Diest

3 falingen

HOLSBEEK/TREMELO/DIEST - De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 3 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer

Bierbeek, Diest
Bierbeek

Durfkapitalist neemt meerderheid in restoketen

TIENEN/BIERBEEK/DIEST/ZEMST/TERNAT/KRAAINEM/EVERE -  Durfkapitalist Intermediate Capital Group (“ICG”) heeft de meerderheid van aandelen verworven in Lunch Garden. ICG investeert sinds 2015… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.