Nieuws Vlaams Brabant Outdoor vergaderen op VIP-tribunes topclubs binnenkort mogelijk

Outdoor vergaderen op VIP-tribunes topclubs binnenkort mogelijk

Outdoor vergaderen op VIP-tribunes topclubs binnenkort mogelijk

ANDERLECHT – Online vergaderen, vieren of presenteren werd in coronatijden de norm. Anders ging het feestje niet door. Met de lente in aantocht hebben ze daar bij The Arena wat op gevonden. Bedrijven kunnen bij hen corona proof plaatsnemen in de VIP-tribunes van RSCA Anderlecht, KAA Gent of Racing Genk. 

Momenteel gelden ook in open lucht strikte regels. In principe mag je tot en met 23 april slechts met 4 personen samenkomen. Met de zomer in zicht zullen veel organisaties al helemaal op zoek gaan naar een welgekomen alternatief voor het eeuwige “zoomen” of “teamen”. Dan is mensen écht samenbrengen buiten de kantoormuren een te verkiezen optie. Maar waarheen?

Lotto Park Anderlecht 

The Arena biedt wel héél unieke locaties aan. In normale tijden verzorgt deze event partner niet-voetbalgerelateerde evenementen voor het Lotto Park in Anderlecht,  de Ghelamco Arena in Gent en de Luminus Arena in Genk. Nu voegen ze een nieuw item aan de dienstverlening toe: bedrijfspresentaties in de (VIP)-tribune, een “OPEN AIR” auditorium.

Voordelen

“De voordelen zijn legio”, zo licht conceptbedenker Michiel Vanderheyden, toe. “Uiteraard garandeert de open lucht een optimale veiligheid. Bovendien is frisse lucht gezond en bevordert het de concentratie, bijvoorbeeld bij brainstormen. Je bent beschut tegen regen. Tel daar het unieke kader van moderne voetbaltempels bij. De naam van de collega van de maand op het scorebord projecteren? Het kan allemaal.”

The Arena hanteert het principe van ‘safe events’, en ook daar helpen de kenmerken van een voetbalstadion een handje. “Luxueuze zeteltjes genoeg om voldoende ruimte tussen te laten. Verschillende toegangen tot de zitvakken. En een natuurlijke auditorium-opstelling, extra handig voor wie een groter event ambieert. Schermen, geluid en catering vormen geen enkel probleem. Wij bieden een totaaloplossing aan”, besluit Vanderheyden.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Boortmeerbeek
Boortmeerbeek

Starter van de week: BO HAIR

BOORTMEERBEEK - Aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek heeft kapsalon BO HAIR de deuren geopend. Zaakvoerster Brenda Olcas is onze starter… Lees meer