Nieuws Vlaams Brabant Pajottenland maakt kennis met Johan “Ellletrik”

Pajottenland maakt kennis met Johan “Ellletrik”

Pajottenland maakt kennis met Johan “Ellletrik”

PEPINGEN – Elektriciteitswerken Johan Peetroons, actief in het Pajottenland en de zuidrand van Brussel, verandert van naam. Het bedrijf gaat voortaan door het leven als  “Elletrik”’ en breidt meteen het aanbod duurzame energie uit met laadpalen voor elektrische wagens.

Elektriciteitswerken Johan Peetroons werd opgericht in 2011 als partner voor algemene elektriciteitswerken voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten in de professionele en particuliere markt. Het bedrijf is vooral actief in het Pajottenland en de zuidrand van Brussel. Met de lancering van een nieuwe naam en huisstijl, begint Peetroons nu aan een volgend hoofdstuk.

Waarden

“We zijn niet over één nacht ijs gegaan”, vertelt Johan Peetroons, zaakvoerder van Elletrik. “Met ‘Elletrik’ hebben we uiteindelijk voor een naam gekozen die perfect past bij onze waarden. Hij bekt goed maar is bovenal duidelijk en toegankelijk. Net zoals onze service. We bieden een vlotte dienstverlening, zonder kwaliteit en de klantentevredenheid uit het oog te verliezen”, zegt Peetroons.

Duurzame toekomst 

Met deze nieuwe naam is Elletrik klaar voor een duurzame toekomst. Door de opmars van onder meer domotica en automatisering, maar vooral ook hernieuwbare energie, speelt elektriciteit namelijk een steeds belangrijkere rol in de moderne woning. “Het vakdomein van de elektricien wordt alsmaar breder”, vertelt Johan. “De nieuwe elektricien doet veel meer dan aansluitingen, bekabeling en stopcontacten. Hij is van veel markten thuis en heeft met zijn diensten en expertise een groot aandeel in het energieneutraal maken van woningen met groene stroom.”  Om de klant alle nodige oplossingen te kunnen bieden breidt Peetroons zijn product- en dienstenaanbod steeds verder uit. Wie zonnepanelen of een thuisbatterijsysteem wenst te plaatsen, kon daarvoor al even bij Elletrik terecht. Ook laadpalen voor elektrische wagens zijn nu in zijn gamma weer te vinden.

Nieuwe website 

Samen met de nieuwe naam en huisstijl lanceert Elletrik ook een gloednieuwe website.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Grimbergen, Jette
Grimbergen

Verdachten zaak Goes in de cel

GRIMBERGEN/JETTE - In het onderzoek naar de moord op vastgoedmakelaar Frank Goes uit Grimbergen zijn twee verdachten opgepakt. Ze zitten… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Boortmeerbeek, Leuven
Boortmeerbeek

8 falingen

LEUVEN/BOORTMEERBEEK/ROTSELAAR/TERVUREN/SCHERPENHEUVEL - De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 8 bedrijven failliet verklaard.        Lees meer