Nieuws Vlaams Brabant Pami doet 14.000 m2 van Horeca Van Zon schitteren

Pami doet 14.000 m2 van Horeca Van Zon schitteren

Pami doet 14.000 m2 van Horeca Van Zon schitteren

Afgelopen jaar was het voor de horecasector geen pretje, maar eind 2020 liet Van Zon toch een lichtpuntje optekenen. De horecagroothandel verhuisde naar een splinternieuw hoofdkantoor. Voor de kantoorinrichting van de 14.000 m2 grote nieuwbouw rekende het op Pami. “Het resultaat is een spiegelbeeld van wat we voor ogen hadden”, zegt zaakvoerder Marion Van Zon.

Bij Van Zon lieten de workspace designers hun creativiteit de vrije loop voor de inrichting van 14.000 m2, van werkplekken, vergader- en ontvangstruimten tot koffiecorners en lounges. “Pami heeft ons begeleid in de keuze van materialen, kleuren, noem maar op”, vertelt Van Zon. “Ze hebben onze wensen perfect vertaald naar sfeervolle ruimtes die we voor verschillende doeleinden kunnen gebruiken.”

De ambitie van Van Zon is om op korte termijn uit te groeien tot een grote nationale speler. “Vanuit deze inspirerende werkomgeving zie ik dat zeker goed komen. Zowel onze medewerkers als bezoekers voelen hier meteen onze familiale, open sfeer.”

Pami ontwerpt al meer dan 50 jaar kantoorconcepten en realiseert inspirerende werkomgevingen. 100% Made in Belgium.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Beersel, Brussel
Beersel

8 falingen

ZEMST/TERNAT/ZAVENTEM/BEERSEL/BRUSSEL - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 8 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.