Nieuws Vlaams Brabant Pizzeria en bouwbedrijven failliet

Pizzeria en bouwbedrijven failliet

Pizzeria en bouwbedrijven failliet

Justitia1De horeca en de bouw zijn de sectoren die nu al maanden lang geteisterd worden door faillissementen. Ook deze week werden bedrijven uit die twee gevoelige sectoren failliet verklaard.

Zo opende de Rechtbank van koophandel van Leuven het faillissement van bvba Da Santino, de pizzeria aan de Felix Moonsstraat  in Diest. Curatoren zijn Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters uit de Sint-Niklaasberg in Aarschot.

Ook het faillissement van bouwbedrijf bvba Koboco uit de Michel Janssensstraat in Scherpenheuvel-Zichem werd geopend. Curator is Christophe Celis uit de Allenstraat in Diest.

De rechtbank opende ook het faillissement bvba Lusse uit Landen, installateur van verwarming,  klimaatregeling en ventilatie. Curatoren zijn Steven Verbeke en Jos Mombaers uit de O.L. Vrouw Broedersstraat 3 in Tienen.

Ook het faillissement van TQF bvba uit de Vroentestraat in Diest werd geopend. Het bedrijf deed aan handelsbemiddeling. Curatoren zijn Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters uit de Sint-Niklaasberg in Aarschot.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Diest, Holsbeek
Diest

3 falingen

HOLSBEEK/TREMELO/DIEST - De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 3 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer

Bierbeek, Diest
Bierbeek

Durfkapitalist neemt meerderheid in restoketen

TIENEN/BIERBEEK/DIEST/ZEMST/TERNAT/KRAAINEM/EVERE -  Durfkapitalist Intermediate Capital Group (“ICG”) heeft de meerderheid van aandelen verworven in Lunch Garden. ICG investeert sinds 2015… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.