Nieuws Vlaams Brabant Politici lopen stage bij ondernemers

Politici lopen stage bij ondernemers

Politici lopen stage bij ondernemers

dag-ondernemerNaar aanleiding van de Dag van de ondernemer op vrijdag 18 november worden politici uitgenodigd  om deel te nemen aan bedrijfsstages. Die moeten politici en ondernemers dichter bij elkaar te brengen. Voor Vlaams-Brabant heeft Unizo vier stages gepland. Vier politici van de eigen provincie maar opvallend: niet van vier verschillende politieke partijen. De N-VA stuurt de helft van hen op pad.

Renate Hufkens, kamerlid voor N-VA, loopt stage bij Out of office in Leuven. Out of office was vorige maand een van de drie finalisten van beloftevolle kmo Vlaams-Brabant. Hufkens wordt ondergedompeld in de werking van dit jonge en snelgroeiende eventbureau. Gedelegeerd bestuurder van Unizo Karel Van Eetvelt komt een kijkje nemen.

Karin Jirofléen kamerlid voor S.PA, loopt stage bij De kinderplaneet in Tremelo. De Kinderplaneet werd vorige maand kmo-laureaat Vlaams-Brabant. Jiroflée zal door de zaakvoerders rondgeleid worden achter de schermen van het bedrijf en ook zelf ingeschakeld worden op de werkvloer.  Van Eetvelt komt ook hier langs.

Bart Nevens, Vlaams parlementslid voor N-VA, loopt stage bij NNOF in Vilvoorde. NNOF (Nearly New Offices) werd twee jaar geleden meest  beloftevolle kmo Vlaams-Brabant en is een spin-off van verhuisbedrijf Your Mover. Het is een schoolvoorbeeld van circulaire economie. NNOF vermindert de milieu-impact door kantoormeubilair te hergebruiken en er nieuwe, hedendaagse werkplaatsen van te maken.

Gwendolyn Rutten, voorzitster van Open VLD, loopt stage bij Creactiv in Zemst. Creactiv werd vorige maand beloftevolle kmo Vlaams-Brabant. Rutten krijgt inzage in moderne digitale marketing.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Diest
Diest

Ondernemers bundelen krachten

DIEST/PELT - Mia Haesevoets, zaakvoerster van het Diestse Aimbizz, gaat haar kennis en ervaring koppelen aan Q-Academy, onderdeel van de… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.