Nieuws Vlaams-Brabant POM zwaait Erwin weldra uit, zoektocht naar opvolger van start

POM zwaait Erwin weldra uit, zoektocht naar opvolger van start

Erwin Lammens.

POM zwaait Erwin weldra uit, zoektocht naar opvolger van start

LEUVEN – De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) Vlaams-Brabant zoekt een opvolger voor algemeen directeur Erwin Lammens, die na een loopbaan van 33 jaar de fakkel doorgeeft.

Erwin Lammens is maar liefst 33 jaar aan de slag bij de POM Vlaams-Brabant(tot 2006 GOM), waarvan 8 jaar als algemeen directeur. Erwin heeft bijna de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. “De tijd om afscheid te nemen is nu gekomen”, zegt Erwin. “POM Vlaams-Brabant zoekt dus een opvolger, die leiding zal geven aan een enthousiast en dynamisch team van een 10-tal medewerkers: experten, projectmedewerkers en administratieve krachten.”

Profiel 

De sollicitatieprocedure start komende vrijdag 22 oktober. Kandidaten worden ten laatste verwacht op 14 november om 12 uur ’s middags. Geïnteresseerde professionals beschikken over een master met minstens 5 jaar relevante werkervaring als verantwoordelijke of leidinggevende. Affiniteit met vastgoedontwikkeling is een pluspunt. Het werkingsgebied van POM Vlaams-Brabant strekt zich uit over de ganse provincie. Uitvalsbasis is het provinciehuis in Leuven, op het Provincieplein.

Over POM

POM Vlaams-Brabant focust als ontwikkelingsmaatschappij – een publieke kmo – op het creëren van infrastructuur voor het bedrijfsleven: van bedrijventerreinontwikkeling tot bedrijfsverzamelgebouwen. “Hierbinnen geeft de POM steeds aandacht aan duurzaamheid en integraliteit: zorgvuldig ruimtegebruik, biodiversiteit, waterbeheersing, energie-efficiëntie, multimodale ontsluitingen, ed. binnen financieel haalbare randvoorwaarden. Daarnaast zet de POM ook in op samenwerking en versterking van een aantal speerpuntclusters binnen de provincie zoals slimmere logistiek en innovatieve voedingsindustrie”, zegt Lammens nog.

Meer info 

Voor meer informatie over de vacature surf je naar de website van de POM Vlaams-Brabant.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Batibouw uitgesteld

BRUSSEL - In samenspraak met het exposantencomité hebben de organisatoren van BATIBOUW beslist de editie van 2022 uit te stellen… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

5 falingen

ZAVENTEM/MEISE/WEZEMBEEK-OPPEM/BRUSSEL - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 5 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer