Nieuws Vlaams-Brabant Poolster slaat in op Vaartkom

Poolster slaat in op Vaartkom

Poolster slaat in op Vaartkom

LEUVEN – Het elektrische automerk Polestar opent vandaag een pop-up store aan de Leuvense Vaartkom. 

Bums in seats, dat is de strategie die challenger Polestar volgt in het overtuigen van nieuwe klanten. Zo veel mogelijk mensen het rijden met een Polestar laten ervaren door ermee een ritje te maken. Vorige zomer was het elektrische automerk nog te gast op de dijk in Knokke-Heist, vanaf vandaag zal het label een pop-up openen aan de Leuvense Vaartkom.

“Dat we binnenkort met z’n allen zullen overschakelen naar elektrische mobiliteit is een feit. Maar het mag geen verhaal van ‘moeten’ zijn, de wil om te veranderen moet doorslaggevend zijn. Om die goesting op te wekken willen we zo veel mogelijk mensen laten kennismaken met onze wagens en elektrisch rijden. We hopen de komende drie maanden de bewoners van Leuven en omstreken te bereiken en warm te maken voor elektrisch rijden,” legt Lies Eeckman, Managing Director uit.

Tot en met eind juni kan iedereen er terecht voor informatie over de wagens van Polestar, maar ook voor informatie over elektrisch rijden in het algemeen. Wie een eerste ervaring wil opdoen met dit nieuwe merk en/of met elektrisch rijden, kan ook een testrit boeken. Op die manier wil Polestar zo veel mogelijk mensen laten kennismaken met elektrische mobiliteit. Ter plekke een Polestar bestellen kan niet, wel online.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.