Popstart helpt pop-ups starten

KADOAurélie Lardot uit Leuven startte enkele maanden geleden Popstart. Popstart is een webportaal dat belangrijke informatie en diensten biedt voor Pop-Up stores en events.

"Bij de organisatie van een Pop-Up komt heel wat kijken", zegt Aurélie Lardot." Hoe zorg je dat je project aanslaat, en wat zal dat kosten? Met Popstart bieden we hiervoor de geschikte leidraad. We geven onder andere tips en tricks en gaan samen met starter op zoek naar een geschikte ruimte. Verder brengen we de ondernemer in contact met betrouwbare partners om mee samen te werken rond branding, catering, eventorganisatie, verzekeringen en nog een heleboel andere zaken. De Popstart community is de ideale springplank voor een succesvolle lancering."

"Iedereen met een goed idee, die via een Pop-Up store of event een product of dienst wil lanceren, is welkom bij Popstart", zegt Lardot. "We bieden starters de nodige middelen voor de lancering van hun project. Zo krijgen ze een gratis webpagina en komen ze in contact met partners om van hun Pop-Up een succes te maken."

"In december organiseren we voor de eerste keer een Pop-up Cadeau store, Ka'Do in Tielt-Winge", zegt Lardot. "Ka'do is een indoor kerstmarkt -shop, waar allerlei Fair Trade, handgemaakte, hippe en ecologische cadeautjes geshopt kunnen worden."

Ka'do wordt van 1 tot 31 december georganiseerd in de Leuvensesteenweg 20 in Tielt-Winge en is van dinsdag tot en met zondag open van 10 tot 20 uur, maandag is Ka'do gesloten. Op 20 en 23 december is Ka'do open tot 22 uur, 24 en 31 december wordt wat vroeger gesloten.