Nieuws Vlaams Brabant Cafébaas overleden

Cafébaas overleden

Nelly en Jan bij de 'wip' in café De Zwaluw. Copy: DVG.

Cafébaas overleden

AARSCHOT – In Rillaar bij Aarschot is afscheid genomen van Jan Trevels. Samen met zijn partner Nelly stond hij achter de toog van het populaire café De Zwaluw aan de Diestsesteenweg. Trevels werd 82 jaar. 

Ze zijn niet zo dik gezaaid, de cafébazen die op hoge leeftijd nog achter de tapkraan staan. Joannes “Jan” Trevels was zo iemand. Op zijn 81ste baatte hij samen met zijn vrouw Nelly nog altijd café De Zwaluw aan de Diestsesteenweg in Rillaar uit.

De laatste tijd werkte zoon Patrick wel al deeltijds mee in het café omdat het er nog geregeld “vollen bak” was. De Zwaluw is dan ook een monument in het lokale horecaleven, waar boogschutters, biljarters, duivenmelkers en voetballers hun tweede thuis hebben gevonden. Het café heeft eigen voetbalploegen , de “Nelly Boys”.

Meer dan 50 jaar geleden nam Nelly Beckx de zaak over van haar ouders. Na al die jaren dacht het koppel nog niet aan stoppen. In 2019 investeerden ze nog in een nieuwe biljart, vorig jaar kwam er nog een nieuwe tafelvoetbaltoestel bij.

Jan overleed na een ziekte. Hij werd 82 jaar.

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Bierbeek, Diest
Bierbeek

Durfkapitalist neemt meerderheid in restoketen

TIENEN/BIERBEEK/DIEST/ZEMST/TERNAT/KRAAINEM/EVERE -  Durfkapitalist Intermediate Capital Group (“ICG”) heeft de meerderheid van aandelen verworven in Lunch Garden. ICG investeert sinds 2015… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.