Primetime Regie

Primetime Regie breidt portefeuille uit met gekende Vlaamse mediatitels

Primetime Regie, het regieplatform van het Leuvense Primetime Group, heeft een uitbreiding van haar portefeuille aangekondigd. Het bedrijf heeft er nu zes nieuwe klanten bij. "We zijn met dit aanbod onvermijdelijk in heel veel mediaplannen."

Eerder dit jaar haalde het regieplatform van de Leuvense communicatiegroep vrouwenmagazine Ferm al aan boord, maar daar mogen ze nu nog zes namen bijtellen. Ook de regie van De Bond, Brieven aan Jonge Ouders, Grootouders Magazeine, Femma Magazine, Markant Magazine en RAAK Magazine behoren vanaf nu tot de portefeuille van Primetime Regie. Het bedrijf zal bij de titels instaan voor de advertising van hun online en printedities.

“Met dit aanbod aan media voor zeer gerichte doelgroepen zijn we onvermijdelijk in heel veel mediaplannen”, zegt Wouter Van Melkebeek, CEO van Primetime Group. “Met onze decennialange ervaring in regie, reclame en marketing weten we precies hoe we deze nieuwe titels succesvol kunnen ondersteunen”

Met de toevoeging van deze zes magazines groeit het bereik van Primetime Regie serieus aan, klinkt het nog. Niet enkel in absolute aantallen, maar hun publiek wordt ook diverser met verschillende nieuwe doelgroepen. In totaal groeit het bereik van het Leuvense bedrijf met bijna 750.000 mensen.