Nieuws Vlaams Brabant Propinco geeft bedrijven gratis webshop

Propinco geeft bedrijven gratis webshop

Propinco geeft bedrijven gratis webshop

propincoPropinco maakte eerder al bekend dat het met zijn webshopplatform  Propinco.be ook meer handelaars uit Vlaams-Brabant online wil krijgen. Nu kan dat zelfs gratis.

“Om onze start te vieren, startten we de lanceringsactie ‘100 handelaars een gratis webshop’. De eerste 100 handelaars die intekenen op ons platform hoeven de eerste twaalf maanden geen abonnementskosten te betalen terwijl zij volledig gebruik kunnen maken van alle functionaliteiten”, zegt Frederik Deben van Propinco.

“We doen deze actie omdat we ervan overtuigd zijn dat online kopen bij lokale handelaars nu en in de toekomst alleen maar belangrijker zal worden in België. Alle handelaars moeten er dan ook dringend werk van maken om online vertegenwoordigd te zijn. Veel lokale handelaars zijn, spijtig genoeg, nog steeds niet online actief. Dat terwijl Comeos de omzet van online verkopen in België voor dit jaar schat op meer dan zeven miljard euro.”

De redenen om niet online vertegenwoordigd te zijn, zijn volgens Deben vaak technische beperkingen van de handelaars, de zware financiële investering van een eigen webshop en bijhorende marketing.  “Een op maat gemaakte webshop kost al snel 5.000 euro en de jaarlijkse marketing om de webshop te promoten nog eens zoveel”, zegt Propinco.

Propinco.be combineert al de technische en marketing aspecten op één groot, zeer flexibel maar gebruiksvriendelijk platform waar alle lokale handelaars hun producten kunnen verkopen aan alle consumenten in heel Vlaanderen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Diest, Holsbeek
Diest

3 falingen

HOLSBEEK/TREMELO/DIEST - De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 3 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer

Bierbeek, Diest
Bierbeek

Durfkapitalist neemt meerderheid in restoketen

TIENEN/BIERBEEK/DIEST/ZEMST/TERNAT/KRAAINEM/EVERE -  Durfkapitalist Intermediate Capital Group (“ICG”) heeft de meerderheid van aandelen verworven in Lunch Garden. ICG investeert sinds 2015… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.