Pura Vida is starter van het jaar

Foto - Starter van het Jaar - Begijnendijk Keerbergen TremeloVoorzitter Chris Goris van Unizo Begijnendijk-Keerbergen-Tremelo nodigde zijn leden voor het nieuwjaarsevent  uit in de showroom van Garage Leo Peeters in Keerbergen.

Gastspreker was minister Koen Geens en daarna was er tijd voor het walking dinner met showcooking. Tijdens het event was er ook wat tijd voor het debat met burgemeesters Paul Dams, Willy Michiels en Dominick Vansevenant.

Maar het hoogtepunt van de avond was de uitreiking van de Memorialprijs Dries De Roover  aan een jonge, enthousiaste startende ondernemer. Die prijs is genoemd naar Dries De Roover, zelf een jonge ondernemer, die zes jaar geleden om het leven kwam. Er waren niet minder dan 35 kandidaten voor de prijs. Daarvan werden er door de feitelijke vereniging Memorial Dries De Roover vijf genomineerd:

Jeppe Fas, het restaurant van Nancy Lemmens en Patrick van Loo uit Keerbergen; Michaël Wouters, markthandel in bloemen en planten uit Keerbergen;  Pura Vida,het Yogacentrum van Katrien Baert uit Keerbergen; Nico Stoufen, Algemene klus- en renovatioewerken uitTremelo; Vixxen van Lesly Verbeeck uit Tremelo, tijdloze mode voor vrouwen van alle leeftijden .

Pura Vida kreeg uiteindelijk de Memorialprijs Dries De Roover. Katrien Baert mocht het beeld genaamd ‘Oog voor ondernemen’, in zuiver Carraramarmer,  gemaakt door Willy Roothooft, in ontvangst nemen.

Katrien Baert en Karl Vercruysse startten Pura Vida ‘for body & mind’  twee jaar geleden. Ze zijn wel al twintig jaar actief in de wereld van beweging en gezondheid. Karl als fitnessuitbater en personal trainer en Katrien als yoga en groepslesinstructrice.  Met Pura Vida bieden ze verschillende vormen van yoga aan voor het hele gezin.