Nieuws Vlaams Brabant Ramen-en deurenzaak voor Engels Plein

Ramen-en deurenzaak voor Engels Plein

Ramen-en deurenzaak voor Engels Plein

LEUVEN -Aan het Engels Plein in Leuven gaat Zenit Ramen en Deuren binnenkort van start. De voorbereidende werkzaamheden aan de showroom van de keukenzaak en ramen-en deurenproducent zijn volop bezig. 

 

De ruiten van het pand aan Engels Plein 27 in Leuven zijn momenteel afgedekt met een commerciële boodschap maar tegen midden februari moet de showroom van de keukenzaak en ramen-en deurenproducent Zenit Ramen en Deuren klaar zijn. “Als alles volgens plan verloopt zal de showroom van ongeveer 300 m2 de deuren openen tegen midden februari”, zegt bestuurder Kadir Erdogan. Inmiddels zijn de voorbereidende werken volop aan de gang.

Zenit Ramen en Deuren is de handelsnaam van de vennootschap Zenit Group, een in 2020 opgerichte joint venture van drie Beringse bedrijven (MK, Alca en Quality Concepts). De drie ondernemingen zijn actief in de bouwsector en zullen hun respectievelijke expertise en knowhow ter beschikking stellen van Zenit Ramen en Deuren. “In ons aanbod zitten PVC, aluminium en houten ramen en deuren voor de particuliere en professionele markt in nieuwbouw en renovatie. Voorts zijn we ook distributeur van keukens. Al onze producten zijn te bezichtigen in de nieuwe showroom in Leuven”, zegt Erdogan nog.

Het bedrijf heeft plannen om dit jaar nog extra vestigingen te openen in Antwerpen en Limburg.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Machelen, Sint-Pieters-Leeuw
Machelen

Ontwikkelaar past plannen Beaulieuwijk aan

MACHELEN/SINT-PIETERS-LEEUW - Projectontwikkelaar evillas uit Sint-Pieters-Leeuw heeft de plannen voor de nieuwe woonwijk tussen de Pieter Schroonsstraat en de George… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.