Hans Ternoot – SERIS Security (5)

Randstad roept SERIS Security uit tot meest aantrekkelijke beveiligingsbedrijf

Uit de Randstad Employer Brading Research van 2024 blijkt dat SERIS Security uit Diegem het aantrekkelijkste beveiligingsbedrijf in ons land is. Voor hun onderzoek vroeg Randstad 12.060 mensen tussen 18 en 65 jaar over hun mening over 179 bedrijven met meer dan 1000 medewerkers. SERIS Security werd als beste gekozen uit de beveiligingssector. "Dit is het resultaat van inspanningen en toewijding aan onze medewerkers, klanten en partners", klinkt het.

Naast de eerste plaats voor de beviligingssector behaalde SERIS Security ook een veertiende plaats in de algemene rangschikking van meest aantrekkelijke bedrijven van het land. Daarmee katapulteerde het bedrijf zich terug in de ranking, na twee jaar afwezigheid in de top 20.

“We zijn enorm trots en blij dat de toewijding en inspanningen van de afgelopen maanden en jaren zich nu al vertalen in deze erkenning. En dat terwijl we nog zo veel stappen te zetten hebben”, laat Hans Ternoot, HR Directeur bij SERIS Security, weten.

"Ik ben blij en trots, net als elk teamlid van SERIS Security, om erkend te worden als het meest aantrekkelijke bedrijf in onze sector, voor onze directe concurrenten", zegt Benelux-CEO Christopge Segaert van SERIS Security.  "Dit is het resultaat van inspanningen en toewijding aan onze medewerkers, klanten en partners, gedurende vele jaren en in een zeer moeilijke en gespannen arbeidsmarkt. We hebben vaak de neiging om te bescheiden en kritisch te zijn voor onszelf. Onterecht, want élke medewerker telt bij SERIS Security. En dat is ook voor onze klanten, van groot belang."

"We willen al onze medewerkers, partners en klanten bedanken voor hun voortdurende steun en vertrouwen", klinkt het nog. "Deze erkenning is een bevestiging van onze inzet om een uitstekende werkomgeving te creëren en de beste mogelijke diensten te leveren. Tegelijk is er nog veel ruimte en werk aan de winkel om nog beter te doen. Het is onze ambitie om op termijn opnieuw de tweede plaats te veroveren en zelfs de award binnen te halen."