Nieuws Vlaams Brabant Realco: zo de vader, de zoon en…de zus

Realco: zo de vader, de zoon en…de zus

Realco: zo de vader, de zoon en…de zus

LOUVAIN-LA-NEUVE/LEUVEN – Victoria Blackman is aangesteld als nieuwe CFO van Realco, het biotechbedrijf uit Louvain-La-Neuve dat hygiëneoplossingen op basis van enzymen aanbiedt. 

Drie jaar nadat George Blackman aan het hoofd van Realco kwam, is zijn zus Victoria ook toegetreden tot het familiebedrijf dat door vader Gordon 30 jaar geleden werd opgericht. Victoria wordt de nieuwe CFO. “We zijn verheugd dat we onze CEO zo kunnen laten bijstaan door een CFO die altijd al het DNA van ons bedrijf heeft gekend”, vertelt Gordon Blackman, voorzitter van de raad van bestuur van Realco. “De vaardigheden van Victoria komen als geroepen, op een ogenblik waarop de markt als nooit tevoren ontvankelijk is voor onze enzymatische oplossingen, waarvan een grootschalige studie zopas de ongeziene doeltreffendheid bewees voor het verlengen van de houdbaarheidsdatum van voedingsproducten.”

Na ervaring opgedaan te hebben bij Bank Degroof en Univercells, de specialist in de ontwikkeling van goedkope vaccins uit Charleroi, vervoegt Victoria Blackman Realco. Ze brengt een groot scala aan vaardigheden in corporate finance,  beheerscontrole, beheer van kasmiddelen, financiële analyse en planning, fondsenwerving en verwerving van zowel private als publieke financiering, op nationaal en internationaal niveau.

“Ik ben heel enthousiast om terug te keren naar het familiebedrijf. De missie, waarden en het sterke team hebben me altijd al geïnspireerd”, zegt Victoria Blackman nog.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.