Nieuws Vlaams Brabant Rechtbank opent aantal faillissementen

Rechtbank opent aantal faillissementen

Rechtbank opent aantal faillissementen

Justitia1De rechtbank van koophandel van Leuven opende het faillissement van Music Center nv uit de Leuvensebaan in Huldenberg. Curator is Christophe Celis uit de F. Allenstraat in Diest. Ook het faillissement van L.N. Invest uit de Molenstraat in Kessel-Lo, een bedrijf in het verhuren en exploiteren van vastgoed, werd geopend. Curator is Wim Bollen uit de Steenweg op Sint-Joris Winge in Aarschot.

Christophe Celis uit de F. Allenstraat in Diest is curator in het faillissement van Universal Cosmetics, een groothandel in parfumerie en cosmetica uit de Van Buekenhoudtstraat in Leefdaal.

De rechtbank van koophandel van Leuven opende ook het faillissement bij dagvaarding van bouwbedrijf Cisbo bvba uit de Hansbrug in Keerbergen. Curator is Wim Bollen uit de Steenweg op Sint-Joris Winge in Aarschot. Die is ook aangesteld als curator in het faillisseme,nt van adviesbureau Core Solutions 4u uit de Tremelobaan in Keerbergen.

Een overzicht van de recente faillissementen vindt u hier.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Asse, Halle
Asse

5 falingen

OPWIJK/ASSE/WEMMEL/VORST/HALLE - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven en een vzw failliet verklaard.  Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.