Nieuws Vlaams Brabant Rechtbank opent reeks faillissementen

Rechtbank opent reeks faillissementen

Rechtbank opent reeks faillissementen

Justitia1De Rechtbank van koophandel van Leuven opende het faillissement van Infinite Brands uit de Stationsstraat in Landen, gekend als textielkleinhandel Big Apple. Curatoren Jan Convents en Anouk De Vleeshouwer uit de LeopoldIstraat in Leuven.

Ook het faillissement van Thomfo bvba, een kleinhandel in voedingswaren uit de Hasseltsestraat in Diest werd geopend. Curator is Christophe Celis uit de Allenstaat in Diest. Christophe Celis is ook curator in het faillissement van Kato Entertainment uit de BVierbeekstraat in Bierbeek.

Ook het faillissement van Ego Plus bvba uit het Ladeuzeplein in Leuven, de vennootschap achter groothandel Keuken Boutique werd geopend. Curator is Dirk De Maeseneer uit de Brusselsesteenweg in Leuven.  is Dirk De Maeseneer is ook curator in het faillissement van Patka Services bvba uit de Tiensesteenweg in Glabbeek. De vennootschap baatte een café uit aan het Statieplein in Aarschot.

Een overzicht van de recente faillissementen lees je hier.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Diest, Holsbeek
Diest

3 falingen

HOLSBEEK/TREMELO/DIEST - De ondernemingsrechtbank van Leuven heeft 3 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer

Bierbeek, Diest
Bierbeek

Durfkapitalist neemt meerderheid in restoketen

TIENEN/BIERBEEK/DIEST/ZEMST/TERNAT/KRAAINEM/EVERE -  Durfkapitalist Intermediate Capital Group (“ICG”) heeft de meerderheid van aandelen verworven in Lunch Garden. ICG investeert sinds 2015… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.