Nieuws Vlaams Brabant Red Pepper Media laat vissen praten

Red Pepper Media laat vissen praten

Red Pepper Media laat vissen praten

talkingfishHet audiovisuele productiehuis Red Pepper Media uit Leuven lanceert ‘Talking Fish’. “Talking Fish is een productiestudio gespecialiseerd in zogenaamde geanimeerde uitlegvideo’s of animated explainer videos”, zegt managing director Bram Vanderlinden. “We willen hiermee tegemoet komen aan de steeds stijgende vraag naar dit type video’s. We doen dat wel tegen een prijs die een stuk lager ligt dan meestal het geval is.”

“Uit een representatief marktonderzoek dat we gedaan hebben, blijkt dat heel wat bedrijven en organisaties graag een geanimeerde uitlegvideo willen laten maken, maar toch wel wat afgeschrikt worden door het vrij hoge budget dat hier doorgaans bijhoort”, zegt Vanderlinden. “We hebben nu een productiemethode en workflow ontwikkeld die het mogelijk maakt om dit type video tegen een veel lagere prijs dan gebruikelijk aan te bieden. Heel simpel, 2.850 euro voor 60 seconden. Dit omvat een goed geschreven script, een uitgewerkt storyboard, een kwalitatieve animatie, een professionele voice over en een knappe audioafwerking.”

“De baseline ‘animated explainer videos to boost your business’ is een duidelijk statement dat verwijst naar de kracht van dergelijke animatievideo’s. Ze vertellen kort, krachtige en vooral duidelijk het verhaal van een bedrijf, product of dienst. Zowel start-ups als kleine en grote ondernemingen en organisaties kunnen bij ons terecht. Een professioneel team projectmanagers, copywriters en designers zorgt ervoor dat elk project  van A tot Z opgevolgd en afgewerkt wordt.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.