Nieuws Vlaams Brabant Reeks faillissementen in de regio

Reeks faillissementen in de regio

Reeks faillissementen in de regio

Justitia1De rechtbank van koophandel van Leuven opende het faillissement  op aangifte van Patisserie André bvba uit Scherpenheuvel. Curator is Gunther Peeters uit de Sint-Niklaasberg 5 in Aarschot.

De rechtbank opende ook het faillissement van Hobbycenter bvba uit Diest, een detailhandel in bloemen, planten, zaden en kunstmeststoffen. Curatoren zijn Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters uit de Sint-Niklaasberg 5 in Aarschot. Jacques Arnauts-Smeets  is ook curator in het faillissement van bouwbedrijf S.E.D.Vlechtwerken uit Diest

De rechtbank opende ook het faillissement van Sales Invest Paal bvba uit Diest, een detailhandel in dranken. Curator is Christoph Celis uit de F. Allenstraat 4 in Diest.

Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters uit de Sint-Niklaasberg 5 in Aarschot zijn de curatoren in het faillissement van Ramsamsam, organisator van muziekactiviteiten uit Leuven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.