Nieuws Vlaams-Brabant Reisorganisatie en hogeschool diepen samenwerking verder uit

Reisorganisatie en hogeschool diepen samenwerking verder uit

V.l.n.r Ronny Bayens, Griet Troukens en Geert Strobbe. Credit: Thomas More.

Reisorganisatie en hogeschool diepen samenwerking verder uit

VILVOORDE – Reisorganisatie Connections, met hoofdzetel in Vilvoorde, heeft haar samenwerking met de Thomas More Hogeschool uit Mechelen verder uitgediept. “Connections is voortaan een partner in education, wat toch wel een heel stuk verder gaat dan wat we momenteel al samen doen”, luidt het.  

Geert Strobbe, Unitmanager van de businessopleidingen bij Thomas More, en Ronny Bayens, CEO van reisorganisatie Connections, ondertekenden een samenwerkingsovereenkomst die voor beide partners heel wat voordelen oplevert. Zo krijgen de studenten van de bacheloropleiding Toerisme en Recreatiemanagement de kans om aan interessante en actuele projecten binnen het bedrijf te werken en voor Connections is de hogeschool niet alleen een partner in toegepast onderzoek, maar ook een kweekvijver voor nieuwe talenten.

Partner in education 

Connections en Thomas More werken al langer samen. In de voorbije jaren liepen heel wat stagiairs stage bij de Belgische reisorganisatie, “maar een partner in education gaat een heel stuk verder”, zegt Geert Strobbe, unitmanager van de businessopleidingen bij Thomas More. “Zo krijgt de partner in kwestie ook de kans om actief mee te werken aan het programma en mee vorm te geven aan de opleiding.”

Nieuw elan

Griet Troukens, opleidingsmanager van de bachelor Toerisme en Recreatiemanagement, hoopt dat de samenwerking kan bijdragen aan een nieuw elan voor de sector die door de coronacrisis zwaar getroffen werd. “We hebben een leerbedrijf Go More”, zegt ze. “De studenten die dat runnen, zullen voor Connections de reistendensen na corona volgen en de producten uit hun gamma onder de loep nemen. Slow travel en duurzaamheid zijn daarbij de rode draad. Voor bachelorstudenten is het altijd de max om aan echte, real life, projecten te werken”, besluit Troukens.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Moore haalt Meekers

WEMMEL/ZEMST/HERENT/BRUSSEL - Moore Belgium, speler in het marktsegment van kmo’s en mid-marketbedrijven voor Accountancy, Audit, Corporate Finance, Business Analytics, Business… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.