Rierie

Rierie zet in op duurzaamheid door feestoutfits te verhuren

Leuven is een modestad en krijgt er een primeur bij: bij Rierie huur je cocktailjurken, avondkledij & bijpassende accessoires. Zaakvoerder Annemarie Raes bracht een diverse collectie feestjurken bij elkaar, die ze constant aanvult en vernieuwt: een hele waaier van merken, stijlen, kleuren en maten is beschikbaar.

Velen hebben gemiddeld vijf outfits in de kast hangen die maar éénmaal gedragen zijn. Met het concept van Annemarie kan je op elk feestje een nieuwe outfit dragen zonder dat je kleerkast uitpuilt.

In de showroom ga je, indien gewenst met advies van Annemarie, opzoek naar de perfecte outfit met bijpassende juwelen en een handtasje. Die feestoutfit kan je dan reserveren voor een periode van vier dagen, voldoende tijd om voor de dag van het feest de juiste schoenen te vinden. Op de datum van je reservatie ligt jouw outfit klaar, kreukvrij. Achteraf breng je de outfit terug binnen en zorgt Rierie voor de reiniging.

Met dit concept focust Rierie op duurzaamheid. Je kan designerkledij, maar ook stukken uit het middensegment huren tegen een interessante prijs, waardoor je op ieder feestje straalt zonder het milieu of je budget zwaar te belasten.