Nieuws Vlaams Brabant Sack krijgt er broertje bij

Sack krijgt er broertje bij

Sack krijgt er broertje bij

AARSCHOT – Sack Zelfbouw, met onder andere een showroom in kmo-park De Witte Molen in Aarschot, heeft de Geelse zelfbouwer Clevr overgenomen. Hiermee breidt Sack zijn geografische voetdruk verder uit.

Sack Zelfbouw baat inmiddels showrooms uit in Temse, Roeselare, Aarschot en Maldegem en daar komt met de overname van de Geelse zelfbouwer Clevr een 5de vestiging bij. Ann De Groote, medestichter en CEO van Sack Zelfbouw: “Met dit partnership werken we gestaag verder aan het groeiverhaal van Sack Zelfbouw”, zegt Ann De Groote. “We zijn destijds gestart in Temse en hebben vervolgens nieuwe showrooms geopend in Roeselare en Aarschot. Vorig jaar opende Maldegem, en na de integratie van Clevr zullen we ook een sterke aanwezigheid hebben in de Antwerpse Kempen.”

DNA 

Het productgamma van Clevr is met warmtepompen, zonnepanelen en zonneboilers sterk gericht op hernieuwbare energie en sluit hiermee aan bij het DNA van Sack Zelfbouw, dat ook groene energiesystemen aanbiedt. Clevr is de tweede acquisitie voor Sack Zelfbouw, dat afgelopen zomer ook al B&A Elektro uit Wuustwezel overnam. Hiermee breidde Sack Zelfbouw zijn productgamma verder uit met zelfbouwpakketten elektriciteit en domotica.

Groei 

Door mond-tot-mondreclame en de opening van nieuwe showrooms is de omzet van Sack Zelfbouw met meer dan 50% gegroeid over de laatste vijf jaar. Voor het afgelopen jaar alleen bedraagt de organische groei van Sack zelfs meer dan 15%. Mede als gevolg van deze constante groei is het bedrijf steeds op zoek naar gemotiveerd en gedreven personeel, met verschillende openstaande vacatures.

Best Managed Company Award 2020 

Bernard Hendrikx, partner bij Integra Capital Partners: “Het jaar 2020 was transformationeel voor Sack Zelfbouw: we openden onze vierde vestiging in Maldegem en breidden middels de overname van B&A Elektro ons productaanbod verder uit. Toen de coronacrisis losbarstte schakelden we snel om volledig digitaal te gaan: zelfs de showrooms zijn nu 24/7 volledig online te bezichtigen. We waren dan ook zeer trots en verheugd dat Sack Zelfbouw door Deloitte, KU Leuven en Econopolis bekroond werd met de prestigieuze Best Managed Company Award 2020. Daarnaast herwerkten we de organisatiestructuur van Sack Zelfbouw om het bedrijf klaar te stomen voor de volgende groeifase. Met de overname van Clevr geeft Sack Zelfbouw hiervan alvast de aftrap”, besluit Hendrickx. Kapitaalfonds Integra houdt een belang aan in Sack Zelfbouw.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Begijnendijk, Diegem
Begijnendijk

13 falingen

LINTER/BEGIJNENDIJK/KAMPENHOUT/ZAVENTEM/WEZEMBEEK-OPPEM/DIEGEM/VILVOORDE/KRAAINEM/GANSHOREN/EVERE/ANDERLECHT - De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben 12 bedrijven en een vzw failliet verklaard.  Lees meer

Aarschot, Begijnendijk
Aarschot

Zwembadbouwer verzuipt in werk

BEGIJNENDIJK/AARSCHOT - Het mooie weer en de gezondheidscrisis legt de sector van de zwembadbouwers geen windeieren. Bart Van Calster, mede-eigenaar… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Herent, Kampenhout
Herent

Afvalvrij winkelconcept breidt uit

HERENT/KAMPENHOUT/STEENOKKERZEEL/ZEMST/RIJMENAM - Het afvalvrij winkelconcept Mi'ssion Nature breidt zijn netwerk verder uit. Na afhaalpunten in Kampenhout en Winksele (Herent) is… Lees meer

Aarschot, Diest
Aarschot

Marktleider kruipt in bad bij Facq

ELSENE/ZAVENTEM/DIEST/AARSCHOT/LEUVEN/TIENEN/HALLE/ZELLIK/STROMBEEK-BEVER –  Facq, het Belgisch familiebedrijf dat gespecialiseerd is in sanitair, verwarming en energiebesparing, bundelt zijn krachten met de Duitse… Lees meer