Nieuws Vlaams-Brabant SAS heeft nieuwe Managing Director Benelux

SAS heeft nieuwe Managing Director Benelux

Remco den Heijer.

SAS heeft nieuwe Managing Director Benelux

TERVUREN – SAS, specialist in analytics, benoemt Remco den Heijer tot Managing Director Benelux. Den Heijer volgt Heere Blokhuis op. In zijn nieuwe rol is den Heijer verantwoordelijk voor de verdere groei en expansie van SAS in België, Nederland en Luxemburg en rapporteert hij aan Bert Boers, Senior Vice President.

Den Heijer heeft sinds 2004 diverse leidinggevende functies vervuld bij SAS, waarvan de afgelopen 5 jaar in Singapore. In zijn laatste rol was den Heijer de Vice President van ASEAN (Zuidoost-Azië).

“Analytics was al vóór de pandemie absoluut noodzakelijk voor organisaties om meer veerkracht en concurrentievoordeel te behalen. Die noodzaak voor analytics is alleen nog maar groter geworden. We zien geweldige kansen voor alle organisaties die de digitale transformatie omarmen. Of dit nu gaat om het bestrijden van fraude, het optimaliseren van klantinteracties, het verbeteren van risicomanagement en compliance, of het leveren van betere zorg, de mogelijkheden zijn enorm en eindeloos”, zegt den Heijer.

“We zijn enorm verheugd met de komst van Remco in deze cruciale rol. Hij brengt exceptionele ervaring en leiderschap met zich mee en we verwachten de komende jaren dan ook mooie resultaten van de Benelux onder leiding van Remco”, besluit Bert Boers, Senior Vice President.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Kompose richt ClimIT op

LEUVEN - Daags na de aankondiging van de naamsverandering (Obelisk Groep wordt Kompose) en de communicatie van de toetreding van… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

7 falingen

ZAVENTEM/MEISE/STROMBEEK-BEVER/ZEMST - De Nederlandstalige ondernemingsrechtbank van Brussel heeft het faillissement geopend van 7 bedrijven.  Lees meer