Certacc Foto via SBB

SBB neemt Certacc over

SBB, een van de grootste accountancy kantoren in Vlaanderen, heeft Certacc overgenomen. Certacc is gespecialiseerd in financiële diensten voor de zorgsector. Met de overname versterkt SBB haar positie in de social profit sector en kunnen Certacc-klanten gebruik maken van de diensten en adviezen van SBB.

SBB heeft al langer als doel om zich te profileren als coach en vertrouwenspersoon binnen de social profit sector. “Met experten in de social profit sector en samenwerkingen met koepel- en beroepsverenigingen zetten we de laatste jaren sterk in op de social profit sector. Met de overname van Certacc versterken we die positie nog meer. Als coach en vertrouwenspersoon begeleiden we ondernemingen en organisaties bij elke stap", zegt Bart Nelissen,  commercieel directeur bij SBB.

“De samenwerking met Certacc sluit ook aan bij onze aangepaste overnamestrategie. De komende vier jaar willen we zowel schaalgrootte winnen, als meer manieren aanbieden om onze klanten te ontzorgen. Daarbij is het wel belangrijk dat er een match is met de bedrijven die we overnemen. We kiezen voor kwalitatieve overnames, waarbij we aandacht hebben voor de klant én medewerker", besluit SBB-CEO Raf Dom.

De medewerkers van Certacc zullen vanaf 1 januari 2024 deel uitmaken van het team van SBB. De klanten van Certacc kunnen blijven rekenen op de vertrouwde dienstverlening van Certacc, en zullen daarnaast toegang krijgen tot het ruime aanbod van SBB.