Raf Sels.

SBB neemt Wase collega’s over

LEUVEN – SBB Accountants & Asdviseurs, uit Leuven, heeft de Wase collega’s van RVO Finance overgenomen. RVO Finance wordt geïntegreerd in het kantoor van SBB in Beveren. De twee overlaters en hun 6 medewerkers blijven aan boord. 

SBB Accountants & Adviseurs is één van de grootste accountantskantoren in Vlaanderen. Het bedrijf, met hoofdzetel in Leuven, telt 28 kantoren, bijna 600 medewerkers en 23.000 klanten (ondernemingen, vrije beroepers en organisaties uit de social profit). De familie wordt uitgebreid want vanaf 1 april aanstaande zullen Erik Robyn en Yves Van Osselaer hun accountantskantoor RVO Finance (2011°) integreren in het kantorennet van SBB.

In tegenstelling tot de overname- en consolidatietendens die zich vandaag in de accountancysector afspeelt, kiest SBB voor kwalitatieve groei. Daarbij zetten ze enerzijds in op het versterken van de adviesopdracht van de accountant en de verbreding van de dienstverlening. Anderzijds bekijken ze ook overname-opportuniteiten, maar alleen als die kandidaat perfect past in de strategie van SBB. En dat was zeker het geval voor RVO Finance, gevestigd in Haasdonk (Beveren).

Dankzij de overname van RVO Finance verrijkt SBB haar bedrijf met extra kennis en creëert het potentieel voor extra adviesomzet in het Waasland. In een tijd van war on talent, een zeer mooie opportuniteit. “Klanten die enthousiast zijn over onze digitale manier van samenwerken en medewerkers die deskundig en leergierig zijn, én een goede match hebben met onze eigen SBB-cultuur zijn zaken waar wij vooral naar uitkijken. En dat zat onmiddellijk goed bij Erik en Yves en hun team. Hun kantoor heeft een DNA dat overeenstemt met dat van SBB en wij kijken uit naar een goede samenwerking.”, aldus nog Raf Sels van SBB.