Nieuws Vlaams Brabant Scherpenheuvel-Zichem is ondernemender dan je denkt

Scherpenheuvel-Zichem is ondernemender dan je denkt

Scherpenheuvel-Zichem is ondernemender dan je denkt

Ilse lissens square“Scherpenheuvel-Zichem is ondernemender dan je denkt”, zegt Ilse Lissens van Immo Lissens. Zij is ook voorzitster van Unizo en is op zoek naar mooi ondernemersverhalen. “Met een nieuwsbrief vol mooie ondernemersverhalen, wil ik aantonen dat er in Scherpenheuvel, Averbode en omgeving meer te beleven valt dan de basiliek, de likdreef en de folklore.”

“Als voorzitster van Unizo Scherpenheuvel-Zichem pak ik ook graag uit met een aantal markante zaken uit Scherpenheuvel, Testelt en Messelbroek. Naast de gevestigde waarden, belicht ik ook graag enkele originele concepten”, zegt Lissens.

In de eerste nieuwsbrief van de Unizo-voorzitster komt onder meer met het verhaal van Sarah Poelmans die sinds augustus De koffieklets in Scherpenheuvel uitbaat, een plek waar homemade gerechten ‘met veel happiness’ geserveerd worden. “Ze laat haar gasten met veel plezier proeven van haar zoete en hartige creaties, want alles is zelfgemaakt. Deze jongedame studeerde af om les te geven in het lager onderwijs, maar stond uiteindelijk nooit voor de klas. Aangezien niet alleen zijzelf maar ook haar mama en grootmoeder een passie hebben voor bakken, groeide het idee voor de koffieklets”, zegt Lissens.

Ook Ezelboerderij De Hoef & Wandel- en fietscafé De Roestige Ezel kregen een plekje in de nieuwsbrief , net als lingerie Queen B in Scherpenheuvel, de winkel Sabine Janssens.

Ondernemers uit Scherpenheuvel-Zichem die hun verhaal willen doen, kunne terecht bij Ilse Lissens, Immo Lissens, Basilieklaan 77, Ilse@immolissens.be.

 

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Beersel, Brussel
Beersel

8 falingen

ZEMST/TERNAT/ZAVENTEM/BEERSEL/BRUSSEL - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 8 bedrijven failliet verklaard.  Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.