seoul south station Foto: Wingman Agency voor Seoul South Station

Seoul South Station opent tweede vestiging in Gent

Leuvens street food restaurant Seoul South Station opent in december haar tweede vestiging, dit keer in Gent. De zaak belooft een immersive experience, waarbij het interieur doet denken aan een Koreaanse trein.

Seoul South Station staat voor simpel en eerlijk street food, en staat in Leuven en omstreken al bekend voor haar Korean fried chicken. Op 12 december opent het restaurant haar tweede vestiging en zet daarmee voet aan wal in Oost-Vlaanderen.

De zaak in Gent zal twee verdiepingen tellen met een open keuken en veel zitplaatsen. Het interieur zal de stijl van Seoul South Station weerspiegelen, met rode vloeren, paarse muren en een industriële look. Ook het menu verhuist mee naar Gent, met meer bijgerechten, sauzen en een groot assortiment aan dranken.

Ambities voor 2024

Het Leuvense streetfoodrestaurant heeft overigens ook een mooie zomer achter de rug. Met hun concept wisten ze op onder andere Tomorrowland en Pukkelpop de harten van festivalgangers te bekoren. Volgende zomer trekt het restaurant over de grens om ook de Nederlandse festivals van Koreaans streetfood te voorzien.

Daarnaast plant Seoul South Station al de opening van een derde restaurant in een Belgische grootstad begin 2024 en zullen ze aanwezig zijn op Made In Asia, het grootste manga-event van België, en haar Franse evenknie Japan Expo.

Nog in 2024 brengt het restaurant, in samenwerking met een Brusselse brouwerij, een eigen bier op de markt.