Nieuws Vlaams Brabant ShowBee: lingerie uit Londerzeel

ShowBee: lingerie uit Londerzeel

ShowBee: lingerie uit Londerzeel

ideeen-showmeOntwerpster Hilde Van Riet uit Londerzeel wil met haar nieuwe lingeriemerk ShowBee vrouwen aanmoedigen om zelf creatief aan de slag te gaan met hun lingerie. Dit doet ze door bijhorende Fantasies aan te bieden, die op tal van verrassende manieren gecombineerd kunnen worden.

“De lingeriesetjes die momenteel in de etalages liggen, volgen maar al te vaak de idee dat ze volledig af moeten zijn”, zegt Hilde Van Riet toe. “Uiteraard moet lingerie kwalitatief afgewerkt zijn, dat is noodzakelijk voor een goede pasvorm. Maar vrouwen willen vandaag meer dan dat: lingerie moet ook matchen met de persoonlijkheid en zelfs passen bij de gelegenheid. Stiekem wil een vrouw graag iets bijzonders voor zichzelf, een persoonlijke aanpassing die net dat beetje verschil maakt.”

De basisset van het nieuwe merk ShowBee bestaat uit een beha en een slip of string voorzien van zilveren ringetjes. Hierop kunnen vervolgens afneembare ‘Fantasies’ worden bevestigd. De Fantasies die in deze eerste collectie aangeboden worden, zijn onder andere fel gekleurde bandjes, korte zilveren hangertjes en lange kettingen in goud en zilver. Deze Fantasies passen bij jurken met uitgesneden décolleté of rug.

Hilde Van Riet is ook de drijvende kracht achterHildesLingerieblog.be, een blog waarop ze sinds 2009 de trends in de lingeriewereld volgt. “Ik krijg regelmatig vragen van lezeressen die op zoek zijn naar lingerie die echt bij hen past of die het gewoon niet fijn vinden om lingerie te gaan kopen. Deze vragen brachten me er toe om na te denken hoe lingerie personaliseerbaar kan worden, zonder de vrouwen in een vooraf bepaalde richting te duwen. Ik vind het belangrijk dat de mogelijkheid tot creativiteit in handen van de klant zelf blijft liggen.” Deze visie van Hilde zit dan ook vertaald in de slogan van ShowBee: Create, surprise, my female challenge.

De ShowMe-collectie wordt officieel aan het publiek voorgesteld op woensdag 20 en donderdag 21 april, telkens om 19 uur, tijdens de Ladies Night in het Mechelse bioscoopcomplex Utopolis. (Leen De Moor)

 

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Anderlecht, Asse
Anderlecht

9 falingen

TREMELO/TIENEN/STROMBEEK-BEVER/ANDERLECHT/VILVOORDE/ASSE - De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben 9 ondernemingen failliet verklaard.  Lees meer

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.