Nieuws Vlaams Brabant Silo’s heeft weer prijs

Silo’s heeft weer prijs

Silo’s heeft weer prijs

Venuez Hospitality Awards 2015 - Eskimo Fabriek - Gent - 07/12/2015

Venuez Hospitality Awards 2015 – Eskimo Fabriek – Gent – 07/12/2015

Silo’s uit Boortmeerbeek viel weer in de prijzen. Tijdens de derde editie van de Hospitality Awards, georganiseerd door Venuez, kreegSilo’s de award voor Best Hospitality Concept.

Meer dan vijfhonderd gasten verzamelden in de Gentse Eskimofabriek om de winnaars te vieren en te genieten van culinaire gerechten, inspirerende cocktails en weergaloos entertainment. Elf toonaangevende zaken sleepten een felbegeerde, door Zigg Zagg 3D geprinte, trofee in de wacht.

Silo’s kreeg de Award voor  Best Hospitality Concept. “De winnaar van deze overkoepelende award interpreteert hospitality als toegankelijkheid en laagdrempeligheid”, stelde de jury. “Het succes van deze zaak is te danken aan de gastvrijheid, uniekheid en veelzijdigheid van het concept. Iedere ervaring in deze zaak was bijzonder en smaakte naar meer. Een concept om u tegen te zeggen, zorgvuldig opgebouwd door de vier eigenaars die hun kennis en vaardigheden verenigden. ”

Bij de voorstelling van de editie 2016 van de restaurantgids Gault&Millau kreeg Silo’s de titel Brasserie van het jaar. De zaak haalde in de gids een 13/20.

De brasserie die gevestigd is in een oude industriële mouterij is een initiatief van Danny Vanderschueren en zijn vrouw Karine (25 jaar Folliez Mechelen en een Michelinster) en Danny de Landtsheer en zijn vrouw Danielle (traiteur Daniel’s in Schiplaken en taverne Square Mechelen).

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Bierbeek, Diest
Bierbeek

Durfkapitalist neemt meerderheid in restoketen

TIENEN/BIERBEEK/DIEST/ZEMST/TERNAT/KRAAINEM/EVERE -  Durfkapitalist Intermediate Capital Group (“ICG”) heeft de meerderheid van aandelen verworven in Lunch Garden. ICG investeert sinds 2015… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.