Nieuws Vlaams-Brabant SipWell in Amerikaanse handen

SipWell in Amerikaanse handen

Credit: SipWell.

SipWell in Amerikaanse handen

LONDERZEEL – De Londerzeelse bottelaar en distributeur van wateroplossingen SipWell is overgenomen door het Amerikaanse Primo Water Corporation.

Primo Water Corporation is een leverancier van duurzame drinkwateroplossingen in Noord-Amerika en Europa. Het bedrijf realiseert een jaarlijkse omzet van ongeveer 2 miljard dollar. De overname versterkt Primo’s aanwezigheid in West- en Centraal-Europa, en SipWell is goed gepositioneerd voor een sterke toekomstige groei als gevolg van een toegenomen waterverbruik door een gezondere levensstijl, een groter milieubewustzijn en het snelgroeiende residentiële kanaal.

“SipWell biedt hoogwaardige wateroplossingen en levert superieure klantenservice die aansluit bij onze missie om gezondere levens te inspireren door middel van water van betere kwaliteit,” aldus Tom Harrington, CEO van Primo Water Corporation. “De toevoeging van SipWell maakt Primo de toonaangevende leverancier van duurzame drinkoplossingen in België, waardoor de Primo-footprint wordt uitgebreid en onze visie wordt bevorderd om pure-play wateroplossingen te leveren waar, wanneer en hoe onze klanten dat willen.”

SipWell is sinds 1993 (eigenaar David Rubinstein) actief in België en beschikt over een centraal gelegen waterbron langs de A12 en productielocatie met een aanzienlijke capaciteit om te groeien. SipWell bottelt jaarlijks zo’n 25 miljoen liter water uit de eigen zes bronnen. Het bedrijf heeft meer dan 40.000 waterfonteinen vermarkt. 80 procent van die installaties wordt geleverd aan bedrijven. Bij SipWell werken iets meer dan 150 mensen.

Over het financiële luik van de transactie is niet gecommuniceerd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.