Nieuws Vlaams Brabant Sizable charmeert met onzichtbare onderhemden

Sizable charmeert met onzichtbare onderhemden

Sizable charmeert met onzichtbare onderhemden

sizableTijdens de derde editie van Entrepeneurial Summit van KBC zaterdag in Leuven is Sizable door de aanwezigen verkozen tot Belgium’s most promising startup. Het bedrijf uit Merchtem produceert onzichtbare onderhemden.

De duizend bezoekers van de bijeenkomst kregen elk 10.000 zogenaamde boleuro’s waarmee ze fictieve aandelen konden kopen van de 42 startupfinalisten. De onderneming die de meeste investeerders achter zich kon scharen, ging met de award naar huis.

De vertegenwoordigers van Sizable konden de aanwezigen overtuigen met hun productie van onzichtbare onderhemden vervaardigd uit bamboeviscose en organisch katoen. De winnaar ontving een prijs ter waarde van ruim 30.000 euro waarvan 10.000 euro cash.

Nohau, een innovatieve selectietool, eindigde tweede. Kodibox, een startup die milieuvriendelijke verhuisboxen verhuurt, werd derde. De vierde en vijfde plaats gingen naar Fit 20 en Guidy2Property.

Met de jaarlijkse Entrepeneurial Summmits wil KBC jonge ondernemers kansen bieden om hun bedrijf op te starten door hen in contact te brengen met potentiële investeerders en crowdfunders. Daarnaast wil de bank potentiële investeerders de knepen van het investeren in startups bijbrengen door hen een kans te bieden om ervaringen te delen met risicokapitaalverstrekkers.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.