Nieuws Vlaams-Brabant Soapdecor Petrushoeve gastheer presentatie Monopoly “Thuis”

Soapdecor Petrushoeve gastheer presentatie Monopoly “Thuis”

Monopoly "Thuis" werd voorgesteld in wijndomein Petrushoeve in Bekkevoort.

Soapdecor Petrushoeve gastheer presentatie Monopoly “Thuis”

BEKKEVOORT – De allernieuwste versie van Monopoly, “Monopoly Thuis”, is donderdag voorgesteld in wijndomein Petrushoeve in Molenbeek-Wersbeek (Bekkevoort), bekend als “wijngaard Stevenson” in de populaire Vlaamse soap. 

Monopoly “Thuis” is een uitgave van de Brugse spelontwikkelaar Groep 24 onder erkende licentie van Hasbro. Het spelletje blijft ook met deze “Thuis”-versie trouw aan het originele spelconcept: kopen en verkopen, maar dan met een “Thuis”-jasje. In tegenstelling tot de klassieke winkelstraten in de standaard Monopoly, moet de speler locaties uit de reeks kopen. Zo kan je bijvoorbeeld de slaapkamer van Lowie kopen maar ook de Keuken uit de Withoeve.

Thuis kent een zeer grote fanbase. Men wou bij VRT de fans dan ook inspraak bieden bij de ontwikkeling van deze Monopoly van hun Thuis. De Thuis-kijker kreeg de kans om op haar of zijn favoriete ondernemer te stemmen. Verschillende acteurs hebben een eigen onderneming in de reeks: Taxi Nancy en Boowie konden de meeste stemmen verzamelen en kwamen als winnaars uit de bus. Hun bedrijven krijgen dus een plaatsje op het bord.

De eerste speldoos werd in wijndomein Petrushoevve, de zaak van wijnbouwer Gerry Calders, officieel overhandigd aan actrice Lynn Van den Broeck, Viv uit de reeks. “Leuk dat het spel volledig gepersonaliseerd is aan Thuis” zegt Lynn. “Er is niet alleen ruimte voor de grote decors maar ook kleinere, zelfs het kleinste kamertje uit Bar Madam is te zien op het bord. De locaties gaan dus zeer breed. Bovendien is het ontwerp  ook superleuk, je ziet alle ruimtes van bovenaf en krijgt een mooi zicht op alle locaties.”

Voor Gerry Calders van de Petrushoeve is de presentatie van Monopoly “Thuis” in zijn zaak publicitair mooi meegenomen. Calders wil het Hageland verder promoten als toeristische trekpleister. In dat plaatje past ook de uitbating van het toeristische centrum van de Vlaamse wijn, Vinobelga in Aarschot. Aan het centrum is ook een wijngaard verbonden die eigendom is van Rik Daems. De uitbating is in handen van Calders.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Starter van de week: VIKI

AARSCHOT -  In Aarschot is het bedrijf VIKI van start gegaan. Het virtuele restaurantconcept van ondernemer Alexander Coumnas is onze… Lees meer

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.