Nieuws Vlaams-Brabant Solvay verhuist naar nieuw hoofdkantoor in Haren

Solvay verhuist naar nieuw hoofdkantoor in Haren

Foto Belga

Solvay verhuist naar nieuw hoofdkantoor in Haren

HAREN – Chemiegroep Solvay verhuist haar hoofdkantoor van Neder-over-Heembeek naar een nieuwe locatie in Haren, zo kondigt het bedrijf dinsdag aan in een persbericht.

De nieuwe locatie, in de Raketstraat, beschikt over grote ruimtes voor onderzoek, een performante digitale infrastructuur en een goede bereikbaarheid. “De werknemers van Solvay krijgen zo een toekomstbestendige werkplek van wereldklasse waarin ze kunnen innoveren en samenwerken”, klinkt het in de mededeling.

Door de verhuis worden ook de bedrijfskosten met twee derde verlaagd, onder meer omdat er minder kantoorruimte wordt ingenomen door telewerk. Daarnaast beschikt de site in Haren over “state-of-the-art”-faciliteiten voor wetenschap en onderzoek, klinkt het nog.

De gebouwen hebben uitstekende energieprestaties en de lokalen zijn volledig rolstoeltoegankelijk. Er zijn ook mogelijkheden voor catering, sport en kinderopvang.  In de nieuwe gebouwen van Solvay is er plaats voor ongeveer 800 werknemers. De verhuis zou geleidelijk gebeuren, vanaf april gedurende een overgangsperiode van 12 maanden.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.