Nieuws Vlaams Brabant Sortimo wint award voor inrichting van bedrijfswagens

Sortimo wint award voor inrichting van bedrijfswagens

Sortimo wint award voor inrichting van bedrijfswagens

sortimoSortimo sleepte in Duitsland een award weg in de categorie inrichtingen van bedrijfswagens. De titel is een opsteker voor de Belux-afdeling met hoofdzetel in Vilvoorde.

Na een poll bij de lezers van het Duitse vaktijdschrift Werkstatt werden voor de derde keer de beste merken van bedrijfsvoertuigen geselecteerd. Aan de wedstrijd namen 91 bedrijven deel, gespreid over vijftien categorieën.

Duitse workshop- en serviceprofessionals verkozen Sortimo tot een van de winnaars. De bevraging gebeurde met ondersteuning van Dekra, een organisatie voor experts in bedrijfswagens.

Sortimo startte de activiteiten veertig jaar geleden in het Duitse Zusmarshausen met de lancering van de bekend geworden blauwe koffer. Die koffer met uitneembare inzetbakjes uit kunststof ligt aan de basis van het huidige uitgebreide productaanbod.

“Vandaag is Sortimo uitgegroeid tot specialist in op maat gemaakte inrichtingen voor bedrijfswagens”, zegt Nick Van Dessel, marketingcoördinator bij Sortimo in Vilvoorde. “Als markt- en technologieleider bieden we branchegerichte oplossingen voor intelligente mobiliteit. Met toepassingen in service voor het midden- en kleinbedrijf en dat in de industrie en diverse andere sectoren.”

In Duitsland telt Sortimo International negen vestigingen. Het moederbedrijf is vertegenwoordigd op de Europese, Amerikaanse en Aziatische markten. Naast de hoofdzetel in Vilvoorde telt Sortimo Belux afdelingen in Tessenderlo en Sint-Eloois-Vijve.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.