Nieuws Vlaams Brabant Standaard Boekhandel wil winkel openen in luchthaven van Zaventem

Standaard Boekhandel wil winkel openen in luchthaven van Zaventem

Standaard Boekhandel wil winkel openen in luchthaven van Zaventem

Standaard Boekhandel en de in 2014 overgenomen keten Club gaan winkels openen in de grote treinstations en luchthavens van ons land. Een eerste winkel opent donderdag in het station Brussel-Noord. “We hebben ook ambities in de luchthaven van Zaventem”, zegt retaildirecteur Guido De Smet.

Standaard Boekhandel mikt met de nieuwe formule Express op trein- en vliegtuigreizigers. “We willen de formule uitrollen in alle grote stations”, zegt De Smet. Op hoeveel verkooppunten de boekenketen precies mikt, wil het bedrijf niet kwijt.

In Vlaanderen zal de groep de Express-formule uitrollen onder het logo van Standaard Boekhandel. In Wallonië gebeurt dat onder het logo van Club. In Brussel zal dat gezamenlijk gebeuren.

De groep wil ook op de luchthavens aanwezig zijn. In 2016 openden ze al twee Club-winkels in de luchthaven van Charleroi. De volgende ambitie is dus de luchthaven van Zaventem.

De Express-winkels zullen kleiner zijn dan de traditionele boekenwinkels. Het aanbod zal meer gericht zijn op trein- en vliegtuigreizigers. Zo zullen bijvoorbeeld kleine snacks worden verkocht.

Standaard Boekhandel nam Club over in 2014. De keten telt ruim 180 winkels: 141 van Standaard Boekhandel en meer dan 40 van Club.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Lubbeek
Lubbeek

Familiebedrijf opent office op Ibiza

LUBBEEK – Het Lindense familiebedrijf M&T (Muylaert & Theys), leverancier van relatiegeschenken, giveaways, marketing materiaal en promotietextiel, opent in april… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Asse, Halle
Asse

5 falingen

OPWIJK/ASSE/WEMMEL/VORST/HALLE - De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft 4 bedrijven en een vzw failliet verklaard.  Lees meer