Nieuws Vlaams-Brabant Start.huis in Vilvoorde heropent op nieuwe locatie

Start.huis in Vilvoorde heropent op nieuwe locatie

Foto jdw

Start.huis in Vilvoorde heropent op nieuwe locatie

VILVOORDE – Het Start.huis in Vilvoorde verhuist naar de nieuwe locatie in het Ortshuis in de Leuvensestraat 29.

Het Start.huis is een initiatief van de stad Vilvoorde, gefinancierd door Vlaanderen in een wijkverbeteringscontract, om het kernwinkelgebied te versterken en ondernemerschap te stimuleren.

Het opende officieel de deuren in juni 2022 en is een plek waar startende ondernemers letterlijk samenhuizen om hun aanbod aan te bieden. Er zijn verschillende winkels, horeca en diensten samengebracht onder één dak, stuk voor stuk uitgebaat door starters met een ondernemersdroom.

Schepen voor Lokale economie en wijkcontracten Didier Cortois (Open VLD): “Sinds de lancering van het Start.huis hebben we gemerkt dat heel wat mensen staan te popelen om te proeven van het ondernemerschap. Met de verhuis naar dit nieuwe pand kunnen we het hele project naar een volgend niveau brengen. De omkadering en locatie worden beter en, belangrijk, er zal nu ook ruimte zijn voor horecastarters.”

Alle informatie over het Start.huis kan je terugvinden op www.vilvoorde.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.