Nieuws Vlaams-Brabant Startende zaakvoerder krijgt prijs voor mooiste kerstetalage

Startende zaakvoerder krijgt prijs voor mooiste kerstetalage

Katrien Vanwezer is gek op etalages maken. Foto VDT

Startende zaakvoerder krijgt prijs voor mooiste kerstetalage

TIENEN – De prijs voor de mooiste kerstetalage van Tienen gaat naar Duimelot in de Leuvensestraat. Katrien Vanwezer startte een jaar geleden haar winkel in babyartikelen op.

Unizo Tienen-Hoegaarden-Boutersem besloot met eindejaar voor het eerst een wedstrijd voor de mooiste kerstetalage uit te schrijven. En dat resulteerde in een sfeervol handelscentrum.

Katrien Vanwezer nam maar al te graag deel. “Samen met mijn mama Nicole ben ik eigenlijk een heel jaar in de weer met de etalage. Met kerst ging ik op zoek naar iets speciaals. Toen ik zag dat Anne-Marie Buttiens van het bekende kersthuis in Hakendover haar grote stukken verkocht, heb ik haar meteen gecontacteerd, want ik ben gek op de bewegende ijsberen. En het is me gelukt om die te bemachtigen. Zij vormden samen met besneeuwde kerstbomen een leuke kerstetalage.”

En dat ontging de jury van Unizo Tienen-Hoegaarden-Boutersem niet. Katrien werd beloond met een cadeaubon van 250 euro om te gaan dineren in het Tiense sterrestaurant Melchior. “Ik weet al wie ik ga meenemen: mijn mama natuurlijk”, besluit Katrien lachend.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.