Nieuws Vlaams Brabant Starter van de week: CoverOver

Starter van de week: CoverOver

Starter van de week: CoverOver

OVERIJSE/LEUVEN/HOEILAART – Aan de Terhulpensesteenweg in Overijse is het reclamebedrijf CoverOver gestart. Zaakvoerders Kevin Vanoppen uit Leuven en Marek Dabrowski uit Hoeilaart zijn onze starters van de week.

Vanoppen en Dabrowski leerden elkaar 4 jaar geleden kennen bij Autographe in Waver, specialist in de ombouw van politievoertuigen. Kevin was er aan de slag als plaatser van politiestripings, Marek voerde er freelance opdrachten uit. “De klik was er direct”, vertelt Kevin. “Onze manier van werken en de ideeën bleken gelijklopend te zijn. Na enkele jaren hebben we dan beslist om samen een zaak op te starten. We voelden dat we sommige zaken anders wilden aanpakken, met een specifieke focus op klantenservice.” Kevin en Marek zijn door de wol geverfde reclamemannen. Samen hebben ze meer dan 15 jaar ervaring in de business.

 Rusland 

In februari dit jaar waagden ze de grote sprong. Om het concept van “Paint Protection Film” (kraswerende transparante folie, nvdr.) beter onder de knie te krijgen trokken ze op stage naar Rusland. “Toen we daarvan terug waren, zijn we gestart in het atelier van Marek bij hem thuis”, zegt Kevin. In juli volgde dan de verhuizing naar een pand aan de Terhulpensesteenweg in Overijse. De buitengevel werd gebrand en het atelier werd ingericht. “We werken zowel in de zaak als op locatie. Dus als klanten een opdracht hebben waarvoor ze maar moeilijk de deur uit kunnen gaan we bij hen langs”, luidt het.

Activiteiten 

In het aanbod van CoverOver zit een brede waaier aan diensten. “We richten ons op zowel grote en kleinschalige grafische installaties en dit voor zowel bedrijven als particulieren. Wij leveren onze klanten tijdig en kostenefficiënt kwaliteitswerk. Met behulp van een enorme verscheidenheid aan zelfklevende folies kunnen we auto’s, boten, bussen, treinen, trams, vrachtwagens, trailers, ramen, vloeren, meubels, apparaten, muziekinstrumenten, … wrappen. U kan het zo gek niet bedenken of we doen het”, luidt het nog.  CoverOver is in het bijzonder gespecialiseerd in car wrapping, Paint Protection Film (ppf), belettering van voertuigen en vitrines, bewegwijzering, reclameborden, gevelletters, architectuur- en raamfolies, speciale evenementen en print service.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Begijnendijk, Diegem
Begijnendijk

13 falingen

LINTER/BEGIJNENDIJK/KAMPENHOUT/ZAVENTEM/WEZEMBEEK-OPPEM/DIEGEM/VILVOORDE/KRAAINEM/GANSHOREN/EVERE/ANDERLECHT - De ondernemingsrechtbanken van Leuven en Brussel hebben 12 bedrijven en een vzw failliet verklaard.  Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Herent, Kampenhout
Herent

Afvalvrij winkelconcept breidt uit

HERENT/KAMPENHOUT/STEENOKKERZEEL/ZEMST/RIJMENAM - Het afvalvrij winkelconcept Mi'ssion Nature breidt zijn netwerk verder uit. Na afhaalpunten in Kampenhout en Winksele (Herent) is… Lees meer

Dilbeek, Haren
Dilbeek

Vinci legt hand op familiebedrijf

DILBEEK/HAREN - Het Dilbeekse familiebedrijf Legendre Conveyors, integrator van transportsystemen en lijnmanagement,  is overgenomen door Vinci Energies Belgium uit Haren.  Lees meer