Nieuws Vlaams-Brabant Starter van de week: NetServ

Starter van de week: NetServ

Dries Heremans van NetServ.

Starter van de week: NetServ

LIEDEKERKE – Aan de Eduard Schelfhoutstraat in Liedekerke is de onderneming NetServ van start gegaan. De zaak van Kurt Vannieuwenhuysen en Dries Heremans is onze starter van de week.

Met een persoonlijke, cliëntgerichte en ethisch verantwoorde aanpak wil NetServ kmo’s (met 5 tot 150 gebruikers) ontzorgen op vlak van ICT en ICT-infrastructuur. “We zoeken proactief naar pragmatische en op maat gemaakte oplossingen”, zegt medeoprichter Dries Heremans (31). “Hierdoor kan de kmo rekenen op continuïteit en veiligheid van zijn ICT, waardoor het management met een grotere gemoedsrust sneller en efficiënter kan werken in zijn dagdagelijkse business.”

Op zoek naar boekhouder

NetServ werd begin 2021 opgericht door accountant Kurt Vannieuwenhuysen en IT’er/cybersecurityspecialist Dries Heremans. “Ik heb Kurt leren kennen toen ik als IT’er een opdracht voor hem uitvoerde. Op een dag diende ik mijn ontslag in bij mijn toenmalige werkgever en was ik zinnens aan de slag te gaan als freelancer. Ik was nog op zoek naar een boekhouder, en zo kwam ik opnieuw in contact met Kurt. Na 4-5 gesprekken zijn we eruit geraakt, en was NetServ een feit”, luidt het.

Kurt

Kurt Vannieuwenhuysen is een door de wol geverfde ondernemer die 25 jaar zijn eigen accountants- en fiscaal advieskantoor heeft geleid. Hij begeleidde er honderden ondernemers in hun groei en deelde zijn inzichten als ondernemer en groeicoach. “Kurt was nooit de klassieke boekhouder, hij hielp zijn cliënteel met proactief strategisch advies. Altijd vertrok hij vanuit een financieel/fiscale ooghoek. Naast de fiscaliteit bleef hij gefascineerd door succesvolle managers en ging bij hen in de leer om zich persoonlijk en zakelijk te ontwikkelen. Zijn zakelijke ervaring maakt van hem een sterke hoeksteen waarop NetServ bouwt”, zegt Dries over zijn vennoot.

Dries

Dries Heremans op zijn beurt werkte jarenlang als consulent in de IT-wereld. Hij werkte zich op van junior helpdeskmedewerker tot allround adviseur op gebied van computernetwerken, servers en Office 365 integraties. “Mijn specialisatie? De IT-infrastructuur volledig onder handen nemen en ervoor zorgen dat bedrijven efficiënt en veilig kunnen werken. Ook de cybersecurity is een kolfje naar mijn hand: hierin zit de beveiliging van onder meer netwerken, computers en mobiele apparaten”, zegt Dries nog.

Onderscheiden

NetServ wil zich onderscheiden in de markt door op een proactieve manier voor te denken om ervoor te zorgen dat de onderneming zo optimaal mogelijk beveiligd wordt. “Op kantoor hebben we eind vorig jaar twee events georganiseerd tijdens de welke we live hacks hebben gedaan. Deze manier van werken maakt indruk op de deelnemers die tijdens zo’n sessie het belang van cybersecurity ontdekken. Van antivirus tot oplossingen van business continuity en hosting”, klinkt het.

Vacatures

Bij NetServ werken momenteel drie personen, Dries en Kurt inbegrepen. Het team wordt voorts versterkt met 2 freelancers. Om de groei van de onderneming mee te ondersteunen is NetServ nog op zoek naar 1 salesmedewerker en 2 technici. NetServ is actief in alle B2B-sectoren in België.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.