Nieuws Vlaams Brabant Starter van de week: Flexpoint opent nieuwe regionale uitvalsbasis

Starter van de week: Flexpoint opent nieuwe regionale uitvalsbasis

Starter van de week: Flexpoint opent nieuwe regionale uitvalsbasis

Hr-dienstverlener Flexpoint start een nieuw uitzendkantoor in Vilvoorde. Dat wordt de regionale uitvalsbasis voor klanten en uitzendkrachten in de Vlaamse rand rond Brussel. De gunstige ligging en de aanwezigheid van tal van logistieke bedrijven gaven de doorslag bij de keuze van Vilvoorde.

De opening van het kantoor  is een belangrijke stap in de toekomstplannen van Flexpoint. “We willen doorgroeien tot een landelijke speler door ons te vestigen op de belangrijkste economische knooppunten. We zijn ervan overtuigd dat bedrijven en uitzendkrachten in de regio de weg naar Flexpoint snel zullen vinden”, zegt Joël Stockmans, algemeen directeur Flexpoint België.

Vilvoorde alleen al telt 350 hectare oppervlakte aan  bedrijvenzones, goed voor  319 bedrijven. Door de gunstige geografische ligging kennen verschillende zones een groeiend aantal overslagcentra. “Omdat onze focus en specialisatie op logistieke functies en profielen liggen, is het een weloverwogen keuze om ons hier te vestigen”, stelt filiaaaldirectrice Sylvie Vanbossele. “Met alleen al in het kernsegment van transport en logistiek een honderdtal aanbiedingen, vaak met optie tot een vast contract, hebben wij onze entree niet gemist.”

Momenteel telt de regio Vilvoorde 7.286 openstaande vacatures. “Hiervan zijn ongeveer de helft tijdelijke opdrachten maar ook die  kunnen nog vaak uitmonden in een vaste betrekking”, zegt Stockmans. “De war for talent woedt in alle hevigheid, waardoor werkgevers alles uit de kast moeten halen om de kandidaten te overtuigen om voor hen te kiezen. Mijn advies is niet alleen doordacht te werk te gaan maar ook kort op de bal te spelen en snel te handelen.”

Het Flexpoint-team in Vilvoorde bestaat naast Sylvie Vanbossele uit de hr-consultants Marloes Nicolaï en Daniela Maniezzo.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Diest
Diest

Ondernemers bundelen krachten

DIEST/PELT - Mia Haesevoets, zaakvoerster van het Diestse Aimbizz, gaat haar kennis en ervaring koppelen aan Q-Academy, onderdeel van de… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.