Nieuws Vlaams Brabant Starter van de week: GremonCraft

Starter van de week: GremonCraft

Starter van de week: GremonCraft

BOORTMEERBEEK – Aan de Puttekensweg in Boortmeerbeek is het decoratiebedrijf GremonCraft van start gegaan. De zaak van Grzegorz en Monika Wanczyk is onze starter van de week. 

De van Polen afkomstige Grzegorz en Monika Wanczyk wonen inmiddels 9 jaar in Boortmeerbeek. Het koppel leerde elkaar kennen op de Poolse kunstacademie en besloten hun passie te professionaliseren door onder andere binnenshuis muurschilderingen te maken. “GremonCraft biedt verschillende soorten schilder-en renovatiewerkzaamheden in residentiële interieurs aan”, zegt Grzegorz. “Daarnaast maken wij meubels of muren graag opvallend mooi, met een handgemaakte decoratie. Wij restaureren en renoveren ook artistieke objecten zoals hout, steen, beton en schilderij-werken. Schoonheid en kunst zijn twee woorden die van elkaar niet los te koppelen zijn, daarom zorgen we voor een esthetisch correct afgeleverd product.”

Stijl en kleuren

In overleg met de klant wordt de stijl en de kleuren vastgelegd. “Eerst maken we een ruwe schets, vervolgens worden de eerste ontwerpen op de muur getekend. Soms tekent Monika en kleur ik alles in, maar andersom is ook perfect mogelijk. We werken als een team”, zegt de man nog.

Demo-en referentiehuis

Voorlopig is GremonCraft nog het bijberoep van het koppel, al hopen ze dat daar snel verandering in komt: “We hebben reeds enkele mooie projecten achter de rug, maar n u zijn we bezig met het volledig inrichten en decoreren van ons eigen huis. We hopen dit snel te kunnen afwerken zodat onze woning een referentie wordt en als demo kan worden getoond. Het moet een showroom worden om ons werk te kunnen etaleren”, weet Grzegorz. Zijn Monika en Grzegorz de nieuwe Da Vinci’s? “Dat is het grote voorbeeld, maar we zijn nog mijlen ver van wat hij kon”, besluit het koppel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Aarschot, Begijnendijk
Aarschot

Jody doet voortaan VIP-suikerontharingen

BOOISCHOT/AARSCHOT/BEGIJNENDIJK – Schoonheidssalon Be Smooth uit Booischot (regio Aarschot-Begijnendijk) mag zich voortaan een VIP-instituut voor suikerontharing noemen. Lees meer

Kampenhout
Kampenhout

Artoos group haalt groot raamcontract binnen

KAMPENHOUT/GANSHOREN –  Het communicatieproductiebedrijf artoos group uit Kampenhout/Ganshoren heeft een belangrijke raamovereenkomst gesloten met de Vlaamse overheid. Het akkoord moet… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.